ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, July 20, 2010

Alhamdulilah..Kami menang lagi

Syukur alhamdulillah...

 
Best tau hadiah ne..Buku pop up.
Baru2 ne Amana dapat dari Ibu me.zar masa birthday party

Ne dapat lagi.. Sukalah si Amana tue
Mesti hari2 Amana minta saya bacakan nanti

Oh ada lagi saya akan dapat Dolly free
(saya akan pilih yang cuteeee sekali)

Kalau nak tau senarai pemenang rujuk sini
Kepada semua pemenang tahniah
& peserta yang lain;  kita semua pemenang
sebab dah memeriahkan GA2 yang ada...



Inilah banner pertandingan yang saya masuk.
Terima kasih banyak2 pada penganjur wansteddy  dan  wansteddystudio



p/s: En.Papa, baby dah menang banyak tau. dah 4 so En.papa jangan kedekut dengan labtob tue ye...

6 comments:

Wansteddy Tales said...

sama-sama kasih. mudah2an baby, amana & arief suka buku ni

spoiler: buku ni kurang pop up (ada pn mini je) tp bnyk info n ilstration psl mermaid. sbb 2 saya suka >< dan berharap jugak pemenangnya suka ^^

Tahniah Baby >< mudah-mudahan dimurahkan rezeki sepanjang tahun dan seterusnya... amin..

Liza said...

Tahniah Ila!! Jom join contest terbaru lak kat n3 liza. hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

WT: saya suka.kurang pop up pun apa salahnya... anak saya suka semua jenis buku. hari2 bawak buku lain2 g nursery.pagi tadi pun cikgu dah tegur "banyak buku.hari2 lain2"
nak tgelak pun ada sebab si amana belum pandai baca tgok gambar je & dia akan eloborate cth: gambar kek-"ini kek birthday amana..happy besdat to Amana" fufu(gaya tiup lilin) haha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Liza: Eh ada contest ke? Ila selalu masuk takde pun..Walau entry berhantu tue tak tanggal2 tapi Ila masuk selalu haha..ok2..nanti ila masuk..

Momma Mia said...

CONGRAT MAMA. SRONOK TENGOK KAWAN2 MENANG CONTEST KAWAN2

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Momma Mia: aah.. hubby pun pelik apala contest2 ne yang saya masuk. Ada soalan perli dia: " boleh dapat harley davidson tak?"
hikhik.. kepuasan menang walaupun hadiah tue comel2 tak terkatakan?
manalah org lelaki ne paham apa kita rasa... haha