ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, July 15, 2010

BIRTHDAY PARTY AMANA YANG KE TIGA

Ini kek yang En. Papa tempah..
Macam Wonderful Land


Pai yang ditempah oleh mak saya

Antara makanan nasi lemak (mil saya yg masak), sambal sotong, ayam berempah, mee goreng, kuewtiaw goreng,nugget

Ini family sahabat saya me.czar
Ikut pusingan jam :
mukry, nurryn, ibu myza. arief, abah ayile dan amana

Adik ketiga saya; Ada dan sil saya;Linda


ramaikan? kebanyakkan ne family En. Papa


Amana bergaduh dengan budak pakai topi ne
Budak ne nak salam sebelum balik siap tarik2 tangan Amana ,
Amana buat muka ketat je
Tapi bila dengar budak ne nak bagi hadiah, berlari kejar balik nak salam
Alahai..Amana...


Kenapa nurryn? sapa kacau nanti mama ila babab sapa yg usik nurryn ye...

5 comments:

me_czar said...

Amana, jom kita cekik mama.

Amana lah bukan Aman.
Muqry bukan Mukry
Nuryn bukan Nurryn.

Dah nak dekat 4 tahun pun tak betul2 lagi. Babab karang.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alaaaaaaaa
salah eja lagi
asik tak lulus je...

nasiblaBM masa SPM dapat 1
tuela letak nama anak yg pelik2 buat apa?

kinna said...

uih sedapnye..mmg tak dpt g la..kalo tak leh mkn free kt blok a..hehe

me_czar said...

Abis tu, silalah betulkan.
Nasib nama Amana dah betul.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

me.zar: nak betulkan ke?? malas!!!
betulkan sendiri...

kinna: rugi tau... takpe..takpe nanati ada rezeki ila buat lagi..kalau ada rezeki berlebih insya-allah