ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, July 17, 2010

Miakididdles GA

Masuk contest diatas yang ditaja oleh Miakididdles Conway dan juga  Miakididdles. Antara syarat bagi pandangan cara untuk tuan tanah meng"improve" blognya... dan hadiah2nya tuan tanah dapat dari tecikcraft

Bagi cadangan nak improve blog?
Alamak blog saya pun cacamarba nak bagi pandangan blog orang. As long u become yourself I dah suka baca. eh..I ..U..I ..U pulak..

Oklah ...berikut yang saya suka dan tak suka pada sesuatu blog.Maybe boleh tuan tanah ambil maklum (apasal ayat macam org gomen ne??)

Saya suka blog yang:
  • berinformasi
  • berkongsi pengetahuan
  • banyak gambar
  • berkongsi cerita anak-anak
  • berkongsi cerita tempat yang anda lawati
  • berkongsi maklumat tentang macam2 perkara terutama aktiviti2 yang boleh kita sbg ibubapa join
  • tempat yang ada sale
  • yang ada banyak GA!!!(hehe)
Saya tak suka:
  • blog yang tajuk macam gempak bila baca ADUHHH..
  • blog yg tajuk macam gempak tapi bila baca macam msg dalam FB. (susah-payah open blog org yang begini dgn connection yg down ...tuptap yang keluar cuma sebaris ayat... Silalah komen kat FB sahaja jika setakat 5 patah perkataan okies??
Oklah cukuplah ye.. Jadi saya tag mama tomei2 dan  mama faiq

3 comments:

Momma Mia said...

Huhu sama=sama pendapat kita...
ok checked! pls follow tecik craft.
dah buat nnti bgtau ek.

mmmuahh to amana & arief.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lorrrr saya tak follow ke? cuma masukd alam blog list & entry je ye? okies2..saya buat saya g komen balik nanti

Momma Mia said...

ok checked. Lulus.
Good luck ek!!