ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, July 13, 2010

TQ so much kinna

Saya pernah buat entry berkenaan customer saya yang pertama dari luar ofis di sini

Hari ini baru saya tahu dia juga punya blog ..hehe..setelah dia tinggalkan jejak di blog ini... Dan paling saya happy dia ada review tentang pembelian CD dengan saya . (TQ Ina..)

Kat online shop saya ada ruangan testimoni  tapi takde org bagi apa2 testimoni lagi.. Segan kottttttttttttt dan yg beli kat saya tue kebanyakkannya takde blog haha... Iskkkk..kalau takde blog camana pembeli-pembeli saya nak masuk GA saya ne.

4 comments:

Wansteddy Tales said...

Hurm cuba Baby pasarkan blog dalam forum2 kat malaysia ni. insya'allah lebih dikenali nanti.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

INSYA-AALH TAPI TUELAH KEKANGAN MASA...

TAPI AKAN DIUSAHAKAN

kinna said...

hehe..segan lak saya..
kena tlg menolong dlm satu komuniti :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hehe.. sampai sekarang amana tak senang duduk tgok wall sticker tue tau...

TQ beli CD ila tau...