ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, September 15, 2010

SENARAI PESERTA LITTLEMUMMYDADDY 1st GA

Akhirnya dapat jugak curi2 masa  menjenguk blog peserta.. tak ramai mana tapi masa je yang cemburu.alasan lagiiiiii....hehe...lil arief tidur sempatla nk menjengah.. ada beberapa peserta yg tak cukup syarat  tapi saya dah tinggal komen nanti tingal komen semula di entry senarai peserta ne ye...

Mari cuci mata kita dengan  para2 bayi chumel yang memakai cloth diapers AKA CD!!!



1. http://bluepinkbaby.blogspot.com/2010/07/littlemummydaddy-1st-ga.html


2. http://vtec-girl.blogspot.com/2010/07/littlemummydaddy-1st-ga.html



3. http://gengggkapak.blogspot.com/2010/07/little-mummydaddy-1st-giveaway.html


4. http://kinna-kayrie.blogspot.com/2010/07/littlemummydaddy-1st-ga.html


5. http://danish-full-of-luck.blogspot.com/2010/07/littlemummydaddy-1st-giveaway.html


6. http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2010/08/littlemummydaddy-1st-giveaway.html


7. http://www.kakyong.com/2010/08/littlemummydaddy-1st-giveaway.html



8. http://s-t-a-r-k-c-o-n-t-r-a-s-t.blogspot.com/2010/08/littlemummydaddy-first-giveaway.html


9. http://manja-kusayang.blogspot.com/2010/08/littlemummydaddy-1st-giveaway.html


10. http://sinarkebahagian.blogspot.com/2010/09/littlemummydaddy-1st-giveaway.html

11. http://mamarifqy.blogspot.com/2010/08/littlemummydaddy-1st-giveaway.html#comment-form


12. http://wardazri.blogspot.com/2010/09/littlemummydaddy-1st-giveaway-contest.html


13. http://suzie284.blogspot.com/2010/09/littlemummydaddy-1st-giveaway.html
 









17. http://imaanlucky09.blogspot.com/2010/09/littlemummydaddy-1st-giveaway.html

6 comments:

ibu_BatRiSya @wardah said...

saya punya lum cukup lg syarat ke ek..hehehhe
rasanya dah lama letak blog ni dlm bloglist.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

eh adalah..
saya tak perasan yang show all tue..

kakyong said...

semua pun cumil2 belaka beraksi dgn CD..

Ummu umar said...

Salam..knape gmbar Umar x de , erk ?

ke, blom letak lg?

Lynn Nasir said...

salam,

saya dah lama follow blog ni (masa buat entry dulu), tp tak sure napa tak ada dlm bloglist :)

anyway, entry dah di-edit. terima kasih menjenguk :) dah re-follow jugak.

http://ibu2anak-kisahkami.blogspot.com/2010/09/little-mummydaddy-1st-giveaway.html

Rizziela said...

Salam,

Saya dah email gambar anak saya...harap ada terima yer :D