ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, October 20, 2010

FROM KOREA WITH LOVE-PART 11

 HARI KE 7

 Mulakan class dgn semangat. Minum milo yang dibawa dari Malaysia.
Sebab dah jangka hari ne kelaparan sebab tengahari tak akan balik bilik.

 Kim Yun-Kyung
Development in the Korean Patent System
1o tahun duduk di US.Baru 5 tahun balik semula ke Korea

 Tengahari makan di sini
macam biasa saya dan Lin  cuma mengalas perut je..

 Ini yang saya makan
Gerenti saya kelaparan
Malam makan di Ashley Grill pulak tapi saya tak amik gambar sbb takde mood
haha..sbb laparla apa lagi..
Saya amik makanan sama macam kat atas ne je
Pastu berlari g kedai beli kentang
dalam kpala balik nak masak sup kentang telur selepas seharian menangung kelaparan

Anyone intrested?
Kitty-Delegate Thailand
Single & available

 DI IP Tribunal Court

 Ada gaya jadi judge tak??hehe

 Salah seorang judge.
Cho, Un Young
Saya di partitionnya.
Tengah seronok borak2 semua delegate dah hilang sebab dah nak pg tempat lain pulak
Semua kawan2 tunggu saya .Sorry ek
Kalau lama lagi mesti boleh jadi geng haha

Ini kaunter KIPO
Cantik dan selesa tau

 Ini pun kat KIPO

 Ini kat Botanical Garden.Cantikkan?
Winter Sonata wakaka

 Mestila amik gbr jugakkan??

Cuba tengok delegate Thailand si Kitty
Nakal betul dia!!
Masa ne delegate Myamar (Myo-Myo yang amik gambar)
Dia pun cam serba-salah nak snap gambar
Bila tgok si Kitty buat aksi mcm ne ..haha
Kitty close dgn saya kat sini.

2 comments:

Wansteddy Tales said...

bestnya! bestnya! saya suka korea dan jepun! maaf xbaca entry dibawah2 ila skrg sedang musim apa? cantik2 gambar kat sana :)

Julaiha Kamarul Baharin said...

ila bestnyer..jelenyer..bila dpt p g..huhuhuhu..
ermm..nak minta tlg ni..nanti klu ila g shopping kat sana n ada terjumpa rompers umur 4 thn tlg belikan ye...berlengan pjg..klu jumpa, kay..hehehe..tq