ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, October 25, 2010

FROM KOREA WITH LOVE-PART 15

HARI KE 11

Semalam menginap di hotel yang kono2nya 5 bintang. Novatel Hotel.Kalau kat Malaysia 5 bintang mostly dah included, ini internet tak de.kena bayar.pastu bilik kecik je. So geng2 kami membebella "Baik dok kat Ibis Hotel yg kononnya dikata tourist guide as 3class hotel, tapi semuanya ada.Kalau dok 5star hotel tapi macam dok 3star hotel baik kami balik ke 3star hotel.."

Apa pulak pandangan saya ye??? Oh saya macam nak muntah dok tersengih tak leh main intenet. Boleh kalau nak..Bayarla..Ceh membazir je.. So saya godek2la labtob En.Papa.Banyak movie En.Papa download  untuk saya tapi saya takde kesempatan tengok. So semalam saya tgok citer Sepi..Okla sesuaila untuk saya yg sepi kat sini..hehe.. (Rindu kat awak tau bang). Mengong dah saya.. Tgok makanan; rindu mak.Tengok budak2, rindu AriefAmana. Tgok mamat hensem teringat En.Papa..haha..Boleh gitu???

Oh berbalik ke citer Sepi; saya dapat habiskan citer tue.Adalah pulak pelakon airmata tambahan. Dahla sebelum tue tgok citer Korea yg tak paham sepatah haram tue pun dia boleh nangis(eh tapi citer tue mmg sedih tapi saya tgok separuh jalan so tak feel macam dia) tgok citer Sepi pun meleleh air mata..itupun dia tgok separuh jalan je..Haha..saya gelak je.Sapa org itu?? LIN la!!! Oitttttttt Kty amikla kawan ko ne balik. Asikla melalak tgok drama..

Oh semalam saya pergi jugak tempat ala2 Aquaria.ramai gila org..Nasib saya tak pitam. Saya & Lin cepat2 keluar... Tak yah le g Aquaria KL lagi.. Serabut tgok laut tiruan...



3 comments:

kinna said...

dok jauh..rindu-rinduan..alahai siannya...takpe, ujung mgg ni dh nk blk,kan..

Mama Zharfan said...

absence makes the heart grow fonder

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ka: tgal lagi 4 hari tapi ila kira 2 hari je sbb tak kira hari ne & hari berlepas.biar rasa tinggal sikit hari je lagi nak balik malaysia

mz: yup..betul tue