ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, November 24, 2010

Arief is 2nd Winner in Good Night & Sweet Dreams Contest!!!

Hari ini rasa sungguh happynye bila dapat tahu anak bujang saya dpat no 2 dalam good-night-sweet-dreams contest. Saya ada buat entry yang Arief dapat Top 10 dan kalau dapat no 2 lagila saya buat entry..ngeh..ngeh.. syukur alhamdulilah dapatla tambah koleksi menang contest walau belum boleh beat AyuArjuna & Mama Zharfan lagi..

6 comments:

Mama Zharfan said...

congrats arief!! me rasa bln ni arief sgt byk menang kan? dh lebih sepuluh kot!!
me kdg2 jer menang :P
ayu arjuna is the master comper, memang tak leh celen :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

MZ: hehe banyaknye sampai 10 arief menang haha.. itu bukan ila menang sampai 10, itu suzie.. .hikhik..
u all berdualah yang buat i rasa teruja nak masuk contest montest ne..ala2 mcm sifulah.. bila tgok u all menang i pun nak join jugak haha.. tapi i lum penah buat nuff punya advertised..ingat nak buat yg pizaa hari tue tapi tak terbuat2!!.. frust jugak tak sempat buat

Liza said...

Tahniah Arief...

Contest blog adam dah bersawang..
mama dah malas nak bercontest. huhu...

Momma Mia said...

Tahniah Arief...
Berkat kerajinan mama arief juga nih.. so kene ada creadit juga utk mama Arief. Tahniah !!

mummy_ayu said...

tahniah coz menang & tq sbb join..jgn lupa mail alamat yer...

AesyaZealous said...

tahniahhh