ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, November 4, 2010

Lucky Draw Anak Ayah


Join GA diatas yang ditaja oleh  adyshariz dan Life Is Fun .

Contest ne tak yah letak gambar tapi saya nak letak gambar yang menunjukkan Arief juga anak papa walau saya selalu cakap Amana Anak Papa dan Arief Anak Mama.. rupa2nya Arief pun anak  papa jugak!!! hehe


Anak papakan??

1 comment:

Adyshariz said...

salam mamaAmana..

penyertaan diterima dan LULUS, smoga ada rezeki dlm lucky draw ni, terima kasih kerana menyertainya..

comey je picture anak n hubby..hehe