ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, November 23, 2010

Personal Calender Giveaway 2010

Nak personal calender free??
Meh join kat sini ye

Tuan umah minta letakkan 2keping gambar yg rasa best
Terus terang pada saya gambar anak2 lah yg paling best!!
Jadi saya letak beberapa gambar
Kalau menang tuan umah pilihkan ye..


 Sweet je tgok Arief gengam tangan dan Amana dgn botol susu

 Kalau anak2 dah besar ingat dapat ke amik gambar macam ne lagi??

 Kasih seorang kakak

Arief buat muka pelik, Amana buat muka renyih!!

Date2 yang istimewa spt berikut:

04/02-tarikh kahwin
13/10-besday saya
28/10-besday En.Papa
06/07-besday anak(Amana)
25/10-besday anak (Arief)
21/8-besday mak
15/11-besday ayah
2/1-besday along
19/12-besday ada
16/11-besday ina
2/7-besday madan

5 comments:

kinna said...

tak jmpk lg arief yg comel ni..besday dia awal sehari dr husband kinah la!

mama rifQy said...

comel amana buta muke cenggitu!!

Miz CanisTaL said...

comelny amana n arief... gud luck..

eB@mamaAerish'n'Aed said...

gambor no2 tuh my fav... cantek...

tq yer sudi join Ga kami yg g2-g2 tuh... :P

gd luck... (",)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Kina: lorrrrr baru perasan ke?? ila rasa ada tingal komen kat blog kina pasal besday diorang ne selang sehari

MR: ila selalu rasa muka Arief & Rifqy ada iras hehe

MC : Tq ye..harap2nyalah

eB: saya mmg suka join lagi2 kalau ada gambar yg boleh diletak hehe