ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Sunday, December 5, 2010

Akhirnya habis jugak...

Sampai jugak umah..Walau umah ini serabut & berterabussssss happy sungguh tiba di umah kecil ini.Alah bukan jauh sangat meetingnya kat dalam Selangor je tapi 3 hari 2 malam tdo tanpa anak2 rasa rindulah..   Sepatutnya meeting minggu ini juga En.Papa perlu hadir tetapi kalau kedua2 kami tiada siapa pula yang nak jaga anak-anak?kuang..kuang..cukup2lah makayah yang tak berapa sihat tue jaga anak2 ..kerap jugak makayah jaga kebelakangan in. Minggu in sahaja 2 hari mak dah jaga sbb arief yg sakit dan Jumaat  pula sbb saya meting & En.Papa kena jaga booth.

Next week turn En.Papa pula tiada utk berweekend bersama anak2 kerana kursus...Anak-anak juga perlu biasakan diri dari kecil.. Bak kata pepatah "Sayang`isteri tinggal-tinggalkan, sayang anak tangan2kan" Erkkkkkkkk tak releven sungguh dengan situasi kamikan?? Tak sanggup nak tangank anak-anak yang masih kecil tapi kami perlu tinggalkan sesekali kerana ini caranya kami mencari rezeki..Ada yang terpaksa jauh berbulan-bulan lagi sedih.. Syukur alhamdulilah dengan apa yg dilalui buat masa ini..

2 comments:

AlongAzrina78 said...

Erm thanks sbb bagi smgt. Ingat saya lalui berseorangan. Memang saya pergi mana2 pun dengan anak-anak kecuali berkursus itupun rasa cam perit nak tinggalkan dorang lelebih yg nyusu badan tu.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ada sesetngah org bertuah sbb suami bg support tapi bagi yg tak dapat support hubby janganla patah semangat sbb kita buat ne bukan utk kesenangan suami tapi utk anak!! bila pk macam tue kita takle rasa sedih sangat..ok??