ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, December 1, 2010

@ Sunway Lagoon-Family Day


Jangan pulak berkerut2 muka kenapa labelnya My Work Journey ye..
Perkara-perkara yang melibatkan function office akan saya letak di label ini walau ia sesi bergumbira haha

 Yahooo..Mama nak bawak kita main air kat Sunway Lagoon 

Mari melukis!!

 My office BFF, Linda in the house!!
Yg girl tue anak dia, Nur Nadra Aira

 Haa itu anak si Linda, Muhammad Haziq Iman
(mentang2 kakak baju putih cun sampai topang dagu si Haziq ne)

Ini bukan pertandingan sukaneka ye..
Ini kes penderaan mama kepada anaknya
Tapi kalau ada pertandingan ne mesti Arief menang kan??

IT Team
Sal &girl
Azlila & boy

 Arief & anak Sal
(amacam nak jadi besan tak?? Muka diorang seiras ne..Cuba tgok betul2..)


 Ouch..anak bujang kesayangan mama

 Aksi anak2 & En.Papa

 Amana tembak apa tue??
Janganla kerut dahi macam tue..
Sebijik macam En.Papa tengah marah haha

 Kawan-kawan opis yg menyertai sukaneka
Saya & En.Papa menyertai sukaneka "melayan anak2"

 Inilah yang ditunggu2 oleh semua orang
Oh ini juga benda yg ditembak Amana tadi
Bila timba tue terbalik je semua menjerit kesukaan
Saya siap tunggu bwah tue tunggu air tercurah

 Linda, tak yahla adjust tudung
Nak amik gambar Nadra le..
Sibuk je nak control lawa memanjang!!
Dah jadi bini org takdenye org yg nak ngorat!!

 Arief yang dah bertukar baju & sempat tidur 2 jam!!

 Auch ...seksinye anak mama

 Magic tak?Tak jejak lantai

gambar terakhir sebelum balik..blurlah

p/s: kepada AJK Family Day 2010 korang memang superb!!

3 comments:

Liza said...

Amana diterbangkan oleh belon2 itu....

Sukanya mandi manda!!

Rizziela said...

dah lama tak g sunway lagoon...kena tunggu Haziq besar dulu baru best nak main2

Julaiha Kamarul Baharin said...

bestnyer ila...selama sy keje dgn MyIPO(5 tahun), sekali jer ada Family Day..uhuhu..