ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, January 13, 2011

CONTEST INTO THE MIRROR


Join contest di atas
Ditaja oleh hifaz-phat & foto-hifaz

Gigih tau akak nak join contest adik ne
Tak caya cuba tengok bawah

Percubaan kali pertama dalam keta.Tak jelas.Kantoi!!! keta akak dah lama tak basuh.Cermin pun berkulapuk!!Dahla hubby pelik apasal amik gambar dalam cermin di waktu tengah2 jem ne..
Ngeh.Ngeh



Akak cuba pulak dalam toilet
Dahle terpaksa dengar luahan perasan makcik cleaner
Control cute je bawak hp dalam toilet hehe
Ok first shoot.Susah gak nak adjust supaya muka tue nampak.Sebab kalau silap adjust tak nampak keseluruhan muka

 haa kan dah tertutup sebelah  pipi yang mugil itu hehe

 Senget sikit baru nampak pipi itu

Alamak dik ini je yang akak boleh buat .Lagipun dah ramai geng masuk nak makeup.Kang kata akak ne buang tebiat ke amik gambar pagi2 dalam cermin.Amik kira kegigihan akak ne tau..
Adios dik!!.

2 comments:

Liza said...

Baik2 amik gambat tru cermin. Nanti ternampak lembaga hitam kat belakang. Aww! Takut...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

pagi2 ok..dah petang takut jugakla..smlm balik lambat ..nak g toilet pun takut.. boleh tahan nak tkucil dari bangsar ke puchong..takut punya pasal haha