ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, January 10, 2011

Syhhhh... Sapa ada masalah bulu kaki ? Saya jumpa produk ne..

Hah!!!!Mesti ada yang terasa kan?? Haha..  Stright to the point malas nak pusing kiri..pusing kanan pastu entah ke mana..Sekarang ne kat pasaran berlambak penghilang bulu2 roma.. Ayat kena penuh nanti salah paham lak..Ahaks...

Penah tak korang pakai yang macam krim tue? Dahla kena letak dalam beberapa minit..Pastu gerak sikit mulalah melekat kat sofalah, dindingla..bantallah..Eh ini kes kalau yang pakai sambil tgok tv ye..Kalau dalam bilik air pulak siap berangan macam2 nak tunggu bulu tue gugur.. 10 minit pun berangan jugakkan? Kalau bilik air lawa okla dok lama2 ..kalau dah sebulan tak cuci? Mak aiii.. Bak kata Amana "bila pergi shopping complex yang ala2..Mama toilet kat sini kotorla.." Macamlah toilet mama bersih sangat..BERSIH!!!! Kalau baru lepas cuci haha..Kadang2 kalau kulit sensetif akan terjadi iritasi contohnya gatal yg amat2 sehingga biji2 merah akan keluar dan mulalah kita tergaru2..

Oh kalau guna benda ne sambil tengok tv pun boleh buat. Sambil suap Amana pun boleh buat. Amana siap volunteer nak jadi minah spa. Tapi kalau dia buat paham2 jelah ye kawan2 amik masa yang amat lama sampai mama dia tdo.Bangun tidur pun tak de hasil!! Silap2 dia bawak benda ne pergi  cuci toilet papa dia.Haha. Pemegang benda ne lebih kurang macam berus toilet pun ada.



Ok..let me show you the new stuff in my wordrobe!! 
Haha..Gedik2..macam iklan pulak..
Inilah bendanya..Murah bangat!!
(Itu bukan saya ye!!)

Ini isi dalamnya
Yang hitam tue kertas berpelekat
Yang biru tue alas pengosoknya

Kertas hitam ne berpelekat
Sila tanggalkan

Tampal pada penggosok biru tue


 
 Ok dah selamat dilekatkan
Dan selamat mengunakannya!!!

Cara pengunaannya:
1. Gosokkan secara memutar pada bahagian yang bermasalah dengan memberi sedikit tekanan.
2. Jangan pulak tekan kuat2 kang berdarah pulak.
3. Bulu roma itu akan terlekat pada kertas hitam berpelekat.
4.Taraaaaaaaa..dah licin
5. Takde pun gatal2 seolah2 terjadi iritasi..(adalah 2/3 hari kemudian gatal2 sikit tapi pada saya ok je kalau nak banding kalau guna yg krim tue..seksa gatal dia tau!!)

p/s: Tak yahla saya tunjuk kaki yang dah licin ne ye.Nanti En.Papa terus suruh saya tutup blog ne!!

12 comments:

BIONIC WOMEN said...

wow, berminat sgt ler..saya x tahan ngan krim tuh..gatal sgt..pas sapu krim tuh, mesti kulit saya merah..

braper rm nih????beli kat maner???

Liza said...

Haha.. Boleh try nih. Berapa hengget? Beli kat mana?

Psst.. Ila, I didn't post the gift yet. Esok nya.. Maafkan daku....

dilah_buzz90 said...

teringt kt adik tercinta..punyai mslh yg sme..ley suggest kt dia...=p

Mama Zharfan said...

me tak de masalah bab2 ni hehe

.:CIK SMILE:. said...

waaa menarik... tapi kan tahan lama tak produk nie,, akak ?? ke dia cuma untuk sementara kalau g function jer ?? miahaha~ :)

melin melinda said...

bape hinggit dik....kalau mahal akak taknak...ahaks...beli online ke beli kat kedai real? hehehehe

Lelord said...

huhuhu cam best jek...x suke ngan krim..gatalll, so tamo dh guna biau jek lebat.

kakyong said...

teringin masa kat asrama dulu.. punya lah mulut cabul.. ade sorang kwn ni, memang lawa sgt.., tp tu la bila selak jer betis.. adeiii.. sian kat dia, dia sendiri malu, kita ni selamba kodok lak 'eh.. byknya bulu'.. kecik ati kawan.. tp tu la time tu baru form 1... kureng sensitip lagi..

tp msa kat kampus dulu ade jumpa bbrp kawan yg ade masalah camni... sian depa.. hanya kerana tu depa ni jd rendah diri..


dgn adanya alat ni.. nampak sgt mbantu utk mereka yg ade masalah camni kan... :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bionic: beli jangan tak beli hehe

liza: ala ok je.. ada masa pos takde masa burn hehe.nanti kita jumpa ye kat mana2 teringin nak borak sakan dgn liza depan2

dilah: sugest tau kat adik tue..cian dia

MZ: hikhik

cik smile/yunyuk: tahan macam pakai krim tuela tapi idakle merah2

melin: murahla.kone pun fesyen JIMAT>>JIMAT ek..ko perasan tak?ekekeke

lelord: mehla beli jugak

kak yong: eh ada sampai rendah diri ye?? mmm mungkin yg kronik tue iyelah..lagipun masa budak2 mana ada duit nak beli alat2 makeup..nak kena sepuk dengan mak??

sariena said...

angah.bape hengget? bli tuk adik nnt adik bayar balik.kalo mampu ;))

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhhhhhhhh.banyak yang sukalah..nanti akak beli utk adik tapi adik bayar double.haha

Anonymous said...

salam..
nk tanya produk tu beli kt mne ek?
sy pon ade mslh yg sme kt tgn dn kaki.