ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, January 13, 2011

VOTE & GET GAP PYJAMAS FOR FREE!!!



Memandangkan saya terbaca yang Friso Flaunt It Contest ini dilanjutkan sehingga 28 Febuari 2011 maka saya pun joinla.. Saya harap kawan-kawan sudilah vote untuk Amana &  En.Papa ye.

Dengan ini saya nak anjurkan contest. Senang je cuma kena buat keja sikitla. Sesiapa sahaja  yang vote more than 25 akan dapat GAP PYJAMAS!!! tanpa syarat2 lain.... Dan sesiapa yang vote walau sekali akan layak untuk lucky draw yang akan dapat mystry gift!!

Gambar atas tue tak clear kan??
Cuba tengok gambar bawah ne
Setiap kali tengok gambar ne nak tergelak bila tengok misai En. Papa. Saja je dia simpan misai macam tue.hehe..


So please click here & vote for

p/s: Jangan lupa tinggal komen pada yang telah vote dengan  kata kunci "saya vote kali ke ...." kat entry ini 

41 comments:

Mama Zharfan said...

horeyy..em dh vote utk ari ni (me 2nd vote tau, td masa me click, baru ada satu vote heheh)
esok me vote lagi Insya Allah :)
u kena work hard ni utk fish for vote :) me tak join contest2 voting FB sbb tak dpt nak bagi komitment fishing2 voting2 ni lah heheh

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tuela MZ ..baru terhegeh2 nak join.org lain vote dah 500++ dah..adehhhhhhhhh

Cute MuM said...

dah tolong vote..
no.3

Gud luck..

nadiah said...

dah vote kali pertama

no5

BIONIC WOMEN said...

voted no.6
good luck yea

nadiah said...

dtg vote kali ke2
no11

kejora said...

salam perkenalan.saya dh vote!hehe

.:CIK SMILE:. said...

akak : insyaallah nanti yuk promote comp. akk nie..dunt worry.. akk, yuk nak minta email fb ?? boleh tak ??

shidasyakirin said...

dah vote dah
all the best

no: 25

Jue-Isteri_Ibu said...

dah vote 2 kali no. 9 n no 28..

Mama Zharfan said...

me dh vote - 31st vote :)

Mama Zharfan said...

one more vote for today (me guna FB hubby) 32nd vote for amana & papa :)

zaikulim said...

saya vote kali pertama no 33

nanti vote lagi..

Cute MuM said...

dah vote kali ke2
no.35

shidasyakirin said...

vote kali ke 2
No. of Votes: 40

Linda a.k.a Mamapayish said...

ok done ;)
No. 41, mama ayish dah vote td :)

Mama Zharfan said...

vote no. 42 (my FB a/c) and vote no. 43 (hubby's FB a/c)

done for today :)
esok plak Insya Allah

Syima Emi said...

voted. no 47.

all the best :)

shidasyakirin said...

vote lagi untuk hari nie :)

No. of Votes: 52

Cute MuM said...

dah vote kali ke3
no.56

~emi~ said...

sy vote kali pertama...
no.59..
;)

shidasyakirin said...

jeng2 vote lagi

No. of Votes: 63

Syima Emi said...

vote for today. no 64.

all the best kak

farasakura said...

fara da vote..
vote no 67 :)

akan di vote lgi heee :)

shidasyakirin said...

vote lagi
No. of Votes: 71

Cute MuM said...

vote lagi..
no75

Cute MuM said...

vote kali ke5
no81

nadiah said...

vote no85

shidasyakirin said...

vote vote vote

No. of Votes: 86

nadiah said...

vote no95

nadiah said...

vote no99

Nafisa81 said...

"saya vote kali ke 102 dan 103"

mula2 tervote pakai akaun fb kawan..sbb dia tak log out lepas pakai..

nadiah said...

vote 107

shidasyakirin said...

No. of Votes: 108

shidasyakirin said...

No. of Votes: 112 (my Acc)
No. of Votes: 113 (my hubby Acc)

azlina aziz said...

Salam kak.

Vote utk hari ni. No. 117

Insya-ALLAH will vote again :D

azlina aziz said...

Saya vote kali kedua :D

No. of Votes: 117 (my acc)
No. of Votes: 118 (my hubby acc)

azlina aziz said...

Vote kali ketiga dan keempat :D

No. of Votes: 119 (my hubby acc)
No. of Votes: 120 (my acc)

:D

azlina aziz said...

Vote kali kelima dan keenam :D

No. of Votes: 121 (my acc)
No. of Votes: 122 (my hubby account)

:D

SAIDATUL AKHMAR ABDULLAH said...

saya pun da vote..hehe harap2 ada rezeki..

SAIDATUL AKHMAR ABDULLAH said...

lupo plak..vote yang ke 123 ..hehhe