ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, February 18, 2011

Hati ini rasa lega tapi..

Ketika entry ini ditulis rasa lega sebab dah berjaya menyiapkan assigment yang diberi oleh bos pada lewat petang semalam. Isk ayat macamle selama ne tak berjaya siapkan keja..haha.. Bos janji kata nak balik selepas habis meeting di luar tapi bos tak jadi balik sebab meting bos belum habis lagi.(Eh kenapa ayat macam budak2 ne?) Lapangnya hati sebab next Monday apa yang bos nak dah siap cuma tunggu arahan seterusnya

Tapi... hati ini pulak rasa bersalah pada para pemenang sebab saya tidak dapat pos hadiah-hadiah itu pada hari ini sebab busy dan terkejar sana sini.Lagi2 hari ini ada temubual dengan satu universiti. Keja bos pun tolak tepi kejap sebab pihak terbabit dah datang. Selesai  dengan universiti itu sambung pulak keja bos yang ditolak tepi tadi.Jadinya memang saya busy hari ini tapi jangan risau tau janji tetap janji saya akan pos seawal yang mungkin tadi pun sempat calling2 Bionic Women tentang pilihan hadiahnya.

Happy holiday ye kawan-kawan. Kalau minggu ini saya ada masa terluang nak join semua GA. Dah lama tak join sbb mood tak datang + busy.. Tgok kat blog GA/Contest Dr Suzi  ada tag yang saya tak ambil.. Pulak tue contest anak-anak.I Like.. Minggu ne saya cuba ambil yeee.BYE!!!


BALIK CEPATLA MAMA!!
BUKAN ADA METING!!
(okey boboy mama balik sekarang)

6 comments:

Liza said...

Ok lah tu. Boleh join GA Liza jugak... :)

Mama Zharfan said...

ila, jgn ler tulis nama i gitu--belum lg dpt title tu..malu i :p
me dh dpt ur email :) me baru balik skool ni, sibuk study utk viva :)
nanti me reply yer ;)

transformed housewife said...

takpe take ur time. I dtg nak klik ur HB ni.

AyuArjuna BiGoshh said...

bz ya...samerler kite :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

liza:yupppppppppp liza punya ga mestile ila join!!!

MZ: hehe..itu doa utk suzie..hehe

TH: mekacih..klic hari2 ye

ayu: dr ayu pun busy ke??hehe
takpe nanti kot2 ila jadi student doc ke...biar lagi busy sbb anak murid ne banyak cakap hehe

Eyriqazz said...

As salam,

blog ini sudah kena tegur

http://www.eyriqazz.com/2011/02/segmen-tegur-menegurummi.html