ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, February 2, 2011

Macam mana ne???

Macam mana nak buat bila memory card handphone rosak ye?? Smlm saya copy gambar untuk masuk dalam blog. Saya gunakan card reader. Bila masukkan balik memory card dalam handphone.langsung tak boleh baca. Pagi ne saya try lagi gunakan card reader pulak. Card reader pn takleh baca memory card ne.

Frust sungguh sebab banyak gambar saya & anak-anak dalam ne.. Baru-baru ne saya ada amik gambar Arief & ayah saya dan ada gambar yang saya amat-amat syahdu bila tengok tapi saya tak pasti da transfer dalam pc ke belum. Kalau kawan-kawan tau caranya.let me know okeyyyyyyyyyy. Much appreciate...

5 comments:

mummy_ayu said...

sedihnya..ayu tau mcm mana rasa
..sbb memory card hp lama ayu pun rosak sbb adik ayu konon nak transferkan guna card reader la..sekali masuk dlm hp balik tak leh guna dah..marah sangat minta ganti, tak ganti2 pun ..ayu pun tak beli baru..baru2 nie tukar hp terus..tapi hp lama adal lagi tapi still tak beli memory card baru..

mummy_ayu said...

HB kat sini..panjang plak komen kat atas tu..he he he..

Mama Zharfan said...

tak tau nak tlg sbb tak pernah kena and memang tak reti bab2 ni


me dh click HB ila

Liza said...

Ila, Liza pernah hilang dokumen dalam pendrive.. mmg kecewa giler... Burn habis gambar2.... Tak de cara lain, buh lilin jer la (beli lain...)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mummyayu: sama terasa tak sedap ati sbb gambar dalam tue 1500++

MZ:mesti MZ selalu buat b ack upkan? ila buat tapi ada beberapa yg mcm tak sempat backup je

Liza: buh lilin tue beli baru ke?? meh bagi duit..tengah kering haha