ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, February 12, 2011

Mama, Belikanla Amana Telekung.Amana Nak Sembahyang

Oh sejuk sungguh hati mama mendengarnya. Tapi mama asik bertangguh sahaja. Mama tak punya masa nak membelinya. Dalam kepala mama cuma terfikir perlu ke jalan TAR untuk membelinya sehinggala mama baca di blog kawan mama iaitu Auntie Kinna yang ada link dengan online shop yang ada menjual telekung kanak-kanak.

Terus mama order telekung kanak-kanak ne pada Auntie Diyana ne. Hanya RM35 termasuk postage. Murah jika nak dibandingkan dengan minat anak-anak yang sedang bercambah untuk menunaikan ibadat pada Allah.


 Alahai comelnya

 Mama ambil yang saiz B

 Manisnya senyumanmu

Yang paling mama happy Arief juga sudah mula menunjuk minat dan faham erti sembahyang walau baru berusia 16 bulan. Setiap kali Amana rukuk; Arief pun rukuk di hadapan sejadah Amana. Sejuknya hati mama. Satu hari nanti Arief pasti jadi imam yang baik untuk isteri dan anak-anak Arief opsssssss tak ketinggalan juga untuk mama.

8 comments:

kinna said...

boleh la jadi makmum pasni ye amana..:)

Mama Zharfan said...

comel amana pakai telekung tu :)

Jue-Isteri_Ibu said...

comel sgt..

My Biz said...

comeiii amana....lama tul tak tgk blog ni...akak duk kalut je lah angah:):)

AyuArjuna BiGoshh said...

comei :)

Liza said...

Comei je Amana tu.. Nanti jadi anak yang solehah ye, nak.. :)

Diyana said...

tima kaseh ila tlg promo blog diyana..comey amana pakai tlekung nenek siah jahitkan..;)

kb8282 online store said...

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian wanita, tudung & telekung murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

layari blog kami di ONLINE STORE
atau PHOTO PRODUK