ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, February 16, 2011

PERHATIAN: PEMENANG VOTE& GET GAP PYJAMAS FOR FREE DAN KIDS&KINDERGARDEN GA

Diharap kerjasama anda sila emel alamat ke ilasaleh@gmail.com dengan kadar segera sebab saya kalau boleh nak emel hadiah pada minggu ini juga. Rasa berhutang bila hadiah tak dipos-pos.

Vote&Get GAP Pyjamas For Free
Refer pada entry ini saya cakap nak buat lucky draw semula untuk Vote&Get GAP Pyjamas For Free kalau saya tak terima alamat pemenang & pilihan hadiah dari pemenang pada  Isnin(14/2/11).Hari ini telah hari Rabu(16/2/11). Mmm... last chance kalau esok pagi tepat jam 8.00pagi saya tak terima juga emel pemenang kita buat lucky draw untuk semua peserta ini semula . Tadi saya dah comment kat blog pemenang minta emel lagi.

Kids&Kindergarden GA
Pada pemenang Kids& Kindergarden silalah cepat bagi alamat anda. Kat entry pemenang tue katanya akan emel. Tak dapat punnnnnnnnnnnnnnn....
Setakat ini saya cuma terima emel daripada http://www.elizadianna.com/ (pemenang kid&kindergarden-Kategori A).

p/s: Kalau penganjur ada yg senyap tak bagi2 hadiah.tapi saya ne pulak dok kalut mintak alamat. Saya siap tinggal msg kat box lagi tau.. Kesian pada pemenang yang dah bagi alamat tue tau sebab saya nak pos sekali...

12 comments:

BIONIC WOMEN said...

salam...
saya dah emel 2x dah..
dan emel saya berstatus sent...
akak dah terima belum?

Ummi Danish said...

salam akak. saya da email da 2 hari lepas. da sent da... tak dapat lagi ek..camne yer?

email saya: izyanni@gmail.com

BIONIC WOMEN said...

Fri, February 11, 2011 11:28:20 PM
pemenang gap pyjamas

From:
Sahaili Md Rozali
Add to Contacts
To: ilasaleh@gmail.com

kak ni copy emel pertama saya pada hari jumaat

'Izique said...

akak, saya da email lagi sekali. tp kali ni sy email ke little mummy daddy sekali. takpe yer akak...sorry

BIONIC WOMEN said...

Pemenang GA
Tue, February 15, 2011 5:12:27 PM


From:
Sahaili Md Rozali
Add to Contacts
To: ilasaleh@gmail.com


ni email ke2 saya ..then ada emel ke3 baru jap saya antar

'Izique said...

owh akak...saya da faham.. email saya tersangkut kat waitlist akak le(BoxBe)... tak reti la plak saya nak buat mcm mane...hehehe..tp sy ada antar kt little mummy daddy same

-ummi danish-

Liza said...

Ila, jemput jon GA Liza di http://lizayati.blogspot.com/2011/02/nak-free-bag-from-mama-liza.html

transformed housewife said...

Ila,
Sy pun dah hantar e-mail alamat ke e-mail Ila 2 hari lps juga. Dah hantar lg e-mail. kalau tak dpt jugak, ini butiran diri sy:

Nama: Nuradyani bt. Rosly

Alamat: A-2-1, Wisma HB, Megan Avenue 2
12, Jalan Yap Kwan Seng, 50450 KUALA LUMPUR (alamat ofis sbb kat rumah tak de org waktu bekerja)

kinna said...

ayok..emel tak masuk la ni..salahkan en gmail..tahniah kt sume pemenang!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Bionic: tak masuk pun

umi danish: dah dapat alamat melawatikan?

TransformHousewife: tak dapat punnnnnnn..tapi oklah dah ada alamat ne

kina: sabar jelahkan??

Ummi Danish said...

yup...melawati..he he

BIONIC WOMEN said...

akak saya tinggal alamat kat sini yea

Sahaili binti Md.Rozali
J-1-1 KIP SEafileld
jalan USJ 6/1
47610 Subang Jaya
Selangor

0176274627

Pilihan:
For girls size 5 (my girls umur 3thun)