ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, March 24, 2011

Dalam dunia ne ada 7 org yang seiras.. Arief dah jumpa salah satunya...

Saya ada tinggal komen dalam blog Mama Iqy tentang muka Iqy yang pada pandangan mata saya amat seiras dengan Arief.Ini mata saya la ye.. Sebab itu saya kerap jenguk blog Mama Iqy sebab nak tengok perkembangan Iqy.. Tak sangka pulak Mama Iqy ada buat entry tentang itu.Mama Iqy compare gambar-gambar Iqy dan Arief. Boleh tengok kat sini.

Tapi untuk pengetahuan semua ada satu contest Iqy dapat no 1 dan Arief dapat no2 iaitu Good Night & Sweet Dream Contest.   Masa tue pada saya lagi sebijik walau gaya berbeza dan sudut pun berlainan. Gambar ada kat bawah ne...cuba tengok.. Ada iras tak? Apa pandangan kawan-kawan.


11 comments:

MamaRifqy said...

hikhikhIKKK...betoii la ilaa..na tak perasaannn..hehehehhehehee...Thanxx ya sbb selalu datang jenguk Iqy..na pon nak mai sini laaa pasni..jenguk2 ariff..selalu jd silent reader je

kinna said...

ada iras sket2..tp rifqy punya kening lg tebal dr arief :)

Adyshariz said...

ada iras skit..agak2 kalau dh besor camner la rupanya nanti kan

transformed housewife said...

ada iras2 sikit. knur ingat contest ni sbb Hafizah dpt no 3 utk girls. (have clicked ur HB)

hazman aka species1980 said...

ye laaa.... aper kata orang tu.... " sama tak serupa "...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Na: lagu satu ila suka jenguk GA blog na sbb Na selalu masuk Ga budak2.Ila followla..haha..

Kinna: oh balik ke kena pakai celakla kot haha

Adyshariz: org kata muka budak berubah2kan? Iqy ne dari dulu macam maintai tembam tapi Arief dah start susut sbb da makin tinggi so muka pun dah mcm kurus sikit

TH: hehe ..dapat no 3 ye.. wah ramai geng yg menang kat contest tue rupanya

Hazman: hehe.. sama tak serupa punya kes la ne..jangan esok dah besar berebut gf!! hehe

Wansteddy Tales said...

Kalau kata kembar pun Wan percaya ^^ comel sngt2 keduanya :D

Diyana said...

eh memang seiras sungguh kan ;). cari lg 6 orang :D

mama amana

jom join telekung jersey GA diyana. hadiah utamanya telekung untuk anak dan ibu ;)

http://siahsekeluarga.blogspot.com/2011/03/telekung-jersey-ga.html

klu dpt hadiah utama,mamanye pun boleh pakai telekung sama amana ;)

humayraa said...

sama..seiras gak dua dua yg chumill..:)

Liza said...

Hm.. seiras lah. Tapi Ariff muka lembut sket...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

humyra:: ila rasa seiras sejak first time nampak Iqy

Liza: hehe..yelakot lembut sikit mukanya..manjaaaaaaaaaaaaaaaa