ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, March 8, 2011

Saya menang hadiah PAMA-Lunatots

Tengok muka Amana macam tak ikhlas nak senyumkan?? Amana nangis sebab masa nak amik gambar En.Papa kacau dia..hehe.. Saya dapat hadiah lagi dari PA&MA..Horeyyyyyyyy..Kiranya ini kali ke dua eh ketiga sebenarnya dapat hadiah dari PA&MA. Sebelum ne dapat  BF Storage Milk dari contest PAMA-Suri. Yang kali pertama saya dapat voucher. Masa tue saya belum berblog dengan aktif lagi dan tak terfikir nak buat entry untuk dijadikan kenang-kenangan. Dan paling sadis sampai expired voucher tue tak digunakan.haha Hati berbunga-bunga..Nak tau hadiahnya?? Scroll bawah lagi...

Cloth Diapaer Lunatots!! 
Horeyyyyyyyyy bertambah koleksi CD Arief
Mari tengok aksi Arief dengan CD Lunatots

Gumbira Arief bila tahu hadiah ini miliknya

Amboi menguap sampai macam tue.
Tapi hadiah tak lepas dari tangan


 Haa..nak hisap jarilah tue

Khusyuk tengok tv

Berjaya mengeluarkan mainan yang dimasukkkan ke dalam insert CD

Bikin panas bila tengok gambar ne.
Saya sibuk amik gambar anak En.Papa saja je halang dengan kaki
Sabar jelah..

p/s: Kemenangan ke 5 utk 2011

7 comments:

Mama Zharfan said...

congrats yer ila :)
tak senang nak menang contest pa ma sbb ramai readers hehhe

me click HB

insan biasa said...

wah arif dapat hadiah lagii ..mesti amana jealous tu asyik ambik picture arif je hahaha

AyuArjuna BiGoshh said...

congrats ila....pama mmg ssh mng..kira bertuah..dan terbaik mi :)

transformed housewife said...

Tahniah Ila. Dah klik HB.

kinna said...

congrats! syoknye dpt cd lunatots!!

Adyshariz said...

tahniah ila, sha ader 1 jer cd..tapi seluar kuning tu sebijik cam hariz punya..hehe

Liza said...

Wah, best dpt hadiah.. Tahniah Ila! beberapa hari ni nak buka blog Ila kat komputer hubby, xdpt la..huhu..