ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, April 15, 2011

Great Cloth Diapers Change

Ingatkan saya tak dapat join sebab saya cuma di dalam waiting list tapi tadi dah dapat emel clothdiapermalaysia.com. Bayaran murah je RM20.Bayaran ne dia bagi goodies bag jugak tau.Dah bayar pun tau. Ini kali pertama join event macam ne. harap2 tiada arallah..

   THE GREAT CLOTH DIAPER CHANGE - MALAYSIA
 (RSVP at out Facebook Event Page)

Date & Time    :    April 23, 2011 (Saturday), 10:00PM - 01.00AM

Location    :    SCRIPTORY BOX, Wisma Bling Lustre, Taman Meranti Jaya, 47120  Puchong Selangor Darul Ehsan


Registration Fee    :    RM20.00 / per participation

Entitled for one Goodie Bag with loads of really cool stuff & Refreshments for the whole family

Theme    :    Pajama / Slumber Party (Dress in your comfiest night wear, and don't forget your teddy bears and pillow!)



Programme Tentative
10:00PM      Arrival & Registration of Guests, Refreshment will be served.

10:30PM      Ice Breaking Session & Group Photo

11:00PM      Event Briefing for All Participants
11:15PM      Fun Time
11:50PM      Participants Proceed and Register at Designated Diaper Changing
                     Stations,  Goodie Bag Avail at Each Station.


00:00           Lucky Draws

00:30           MC Announces Start of the GREAT CLOTH DIAPER
                   CHANGE EVENT. 
                   Each participant will change their baby into a 100% reusable   
                   cloth diaper.
                   Witnesses / Photographer will verify Event.


12:50           Ending Speech & End of Event.  GRAND LUCKY DRAW!!


Geng-geng bloger yang join kalau nampak saya tegur ye..Ini muka saya  dan my little hansome boy yang akan join nanti. Tegur jangan tak tegur...


p/s: En.Papa sila jangan buat any program dgn sesiapa pun pada tarikh ini!!

4 comments:

e.l.i.z.@ said...

wahhh syioknyaaa...mula² td heran gak kena tema pyjama siang hari..bila tgk time, start kul 10.30pm - 1 am..ok la kan, logik la nk pkai pyjama hihih siap kena bwk bear n bantal lg..best!!!

transformed housewife said...

have fun Ila. Knur tak dpt join pun sbb hubby pulak kena pegi kursus kat Bukit Tinggi. Kereta skrg ada satu je. huhu

melin melinda said...

ini lah rupanya modus operandi RM20 tu....now i know....

MOHD KHAIRUL FADZLI said...

eliza: mak dia yg terlebih teruja dari anak2

TH: takpe next time kita jumpa

melin: haha..