ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, April 1, 2011

HOOD VS EVIL COLORING CONTEST @ e@CURVE


Mehla kawan-kawan join, menang kalah belakang kira yang penting anak-anak happy sebab kalau kalah pun akan dapat Goodie Bag worth RM700!! Dapat lagi 2 tiket menonton wayang cerita ini.Kalau yang ada 2 anak tue bestla sebab makbapak boleh masuk tapi saya ne Amana je yang masuk sah2la En.Papa & Arief tak dapat tengok cartoon ne.Kalau boleh beli tiket tambahan kan bestkan? Ok tak mo citer panjang-panjang ini butir-butir yang penting:

1)Event Day: 24/4/2011(Ahad)

2)Tempat : Centre Atrium, Ground Floor, e@Curve

3)Tarik daftar : Sebelum 20 April 2011

4)Tempat Daftar: Kat Cathay Cineplex di e@Curve (ala tempat orang tengok wayang tue, berdepan dengan The Curve. Ingat ye kawan-kawan jangan tersilap The Curve dan e@Curve adalah di building yang berbeza)

5)Bayaran: RM15 sahaja!!(memang worth tau bila Goodies Bag pun worth up RM700, budak2 dapat lunch (makbapak cari lunch sendiri ekekeke), dapat 2 tiket wayang citer ne, dapat pensil color. Untungkan?) Oh masa bayar pendaftaran dia akan keluarkan resit tau..

Saya berjaya daftarkan 10 kanak-kanak.Haha. Saya bayarkan jumlah RM150 untuk kawan-kawan terlebih dahulu. Sampai habisla bateri handphone call sana sini member2 yang nak join.  So Myza, Imtinan, Tini, dan lain-lain kita jumpa disini ok? Insya Alalh kalau tiada aral. Masa saya daftar kategori 3-6 tahun baru 13 orang tau. Cepatla sebelum terlambat. Untuk maklumat lanjut tengok sini . Call nombor ini juga untuk maklumat lanjut 03-77270724.

p/s: Terima kasih banyak-banyak pada Wansteddy yang tinggalkan komen dalam blog ne selepas baca entry tentang Amana masuk coloring contest ini.

5 comments:

Liza said...

Wah, makin giat la Amana mewarna lepas ni. Hrp2 kali ni ada lah hadiah... :) Good luck Amana!!

AyuArjuna BiGoshh said...

ila- ayu pun daftar...:) gbag 700 t de sgt isinya rsnya ila sbbb dulu pernah join contest kat e-curve dia ckp harga gbag beratus tp rupa2nya premium brgn movie yg kononnya notepad berharga rm150 dn ada mcm2 lagi tpi for fun okla...biasanya tix movie samada lps coloring takpun nw .. :) jumpa kat sana ila

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aah ila pun dah cakap dgn hsbd entah2 cuma voucher utk beli barang ke apa.. tapi at least ada benda untuk amana bawak balik.. rasalah mcm menang haha.. takle dia sedih je.. hehe

yg tiket tue kena tgok masa tue jugak..hari yg sama org tue cakap.. tak tengokla kot jawabnya.. mesti penat dari 10am-2ptg..hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

liza: saja nak dia bercampur-campur & rasa masuk contest.. nak buat dia jadikan benda ne kenang2an bila dia besar.. ini cara ila nak luangkan masa dgn anak2..kalau hari keja? mmmm..

Wansteddy Tales said...

Sama2 Ila ^^ Harap2 bolehlah jumpa kat sana. Menang kalah tolak tepi. Kita bagi pengalaman kat anak2 merasa join contest dan berkawan yg penting. Wan mmg tak target apa2 dr damia. dak kecik ni jenis tak duduk diam. sok dia dah boding lukis dua tiga baris. kalut nak main sana sini. cayalah! hahhaha.... apa pun aunty doakan amana dapat kaut sebarang hadiah. enjoy2 coloring tau!