ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, April 6, 2011

Nak update hadiahla pulak..

Dah lama tak update hadiah kan..Ok saya update 2 hadiah GA/contest yang saya menang sekali guslah ye.Saya amat hargai hadiah yang diterima kecil/besar sebab ia memotivasikan saya untuk join lagi.Cuma sekarang dah a little bit slow..Busy maa..

Saya masuk contest Baby& Me shooping Style Contest dan dapat saguhati.
Tapi saya rasa bukan sebab gambar ne saya dapat saguhati tapi mungkin sebab tips bershopping bersama anak-anak yang buat saya menang. Boleh jenguk sini untuk dapatkan tips itu.


Ini surat cinta dari penganjur

Dapat beg ini.Saya suka sebab saya isi baju2 Arief/Amana yang ke taska.Kawan-kawan tau tak saya tukar hari2 beg isi baju diorang ke taska ne tau Rajin tak? ahakss



Saya menang hadiah utama Giveaway Saya Mahu Hadiah Itu


 Tengok kotaknya..Pos laju lagi..

 Surat cinta penganjur di atas kotak


Ini hadiahnya. Saya letak kat opis. Kalau kat umah dah lama selamat dikerjakan sipetah & si debab!!Boleh pakai bateri/USB. Mana nak carik USB ne ye?Copet En.Papa la kot2 dia ada.

p/s: Kemenangan ke 6 dan ke 7 untuk 2011

7 comments:

Mama Zharfan said...

comel ;) congrats yer ila

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lum leh lawan MZ.. ila doa MKZ boleh menang mAs traveller tue

transformed housewife said...

seronok dpt hadiah mcm2 kan. (klik HB :D)

AyuArjuna BiGoshh said...

hadiah2 yang comel2...tahniah ila :)

Adyshariz said...

wah..manyaknya adiah..mintak satu..hehe

Nia said...

*terharu*
thanks dear, sudi buat entry kemenangan ni *sobs*

:)

Liza said...

Tahniah Ila. Rajin lagi join contest. LiZa dah pupus join2 contest ni. Maybe cuti sekolah nantiu, bila boring xtau nak buat apa kat rumah...