ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, May 4, 2011

Arief Dalam "Lunatots" PA&MA Mei 2011

Selak punya selak PA&MA keluaran Mei 2011 ternampak gambar boboy di atas. Rasa-rasa macam kenal... rupanya anak sendiri hehe. Wah agak-agak dapat apa ye? Ini kali kedua saya dapat hadiah dari Lunatots kali pertama di sini dan kali keempat dari PA&Ma . Yabeda bedu.. Eh hadiah belum sampaila..haha.

Tapi mula-mula saya bit confuse hadiah yang kali pertama tue adakah hadiah untuk gambar ini? Tapi saya selak balik surat macam takde kaitan je..Apa-apalah janji ada muka Arief yang mugil di situ.Nak jadi cover Pa&Ma? mmm..kim salam tak layak.banyak lagi candidate yang layak..hehe.Lagipun saya tengok dalam PA&MA bulan ini dah disqualified pun umur Arief untuk jadi cover majalah tersebut.

Ini gambar jelas. Gambar atas tue melalui hp saya je. umi danish  pun ada comment bagitau ada gambar Arief dalam PA&MA.Hehe tak sangkala Umi Danish cam muka Arief..hehe

p/s: Kemenangan ke 8 untuk 2011
p/s lagi: tak lunch..diet maaa

7 comments:

Ummi Danish said...

huhuhu... cam la.. selalu tgk arief, comeyy la.. first kenal blog ni dari contest kindergarten tu, pastu selalu2 BW smpai la melekat muka si arief and amana. he he he... anyway gud luck yer

aNaYaNa said...

tahniah baby arif..omaknya nya eh hepi kemenangan ke 8..hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

glamer u....huhu :) tahniah ya ILa

juanita said...

Wahhhh...glamerrr gitu.....hehe....macam nak masukkan boboy i laa..kekekee.....

**apsal dak ni omel sgt.
**tgk la mummy dia cutee....heheh

transformed housewife said...

tahniah! mmg anak yg menang tapi kita yg gembira sgt kan. (HB utk Ila)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Umi Danish: hehe..mekacih semua baby comelkan? Tapi family cakap muka amana&arief lain2. Amana lebih kecinaan (ini okla sbb nenek hubby cina) tapi bila kata Arief mcm anak2 peranakkan (haaaaa ne yg confuse sikit)

Anayana: anaknye tak paham lagi tapi omaknya dah terlebih paham haha

Ayu: ne belajar dgn sifu Ayula ne.. terlebih rajin masuk contest lately ne.tapi ikut angin jugak.. nak jadi mcm Ayu yg sentiasa ada passion bercontest-montest

Juanita: ekeke.dulu maknya maybe comel sekarang..mmm..tarik nafas dalam2 ye

TH: sudah semestinya!!

YaNNa said...

tahniah ... arief...

Adam dapat masuk pa&ma time nov 2009, dedikasi hari lahir..

Adani pulak time nov 2010, Mandi mande...( hadiah lom dapat lagik )hihihi....

tahniah ye cayang... untie beli jugak magazine tiap2 bulan,.... comey arief