ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, May 12, 2011

Santai Pa&Ma - Dapat gambar dari member baru

Itu untungnya kalau muka ne manis sokmokan?? Mudah dapat kawan. Haha.Puji diri. Amana dengar cakap mama - muka kena selalu manis & senyum. Murah rezeki. Ramai peminat. Ahaksss...Kawan pun ramai.musuh? lantak korangla..haha. Janji ramai kawan sebab kita bukan hidup sorang kat dunia. Esok-esok nak  mati kawan-kawan jugak nak datang masa kita kebumi tau... Haaa.. Mcm da nak meninggal je ayat macam ne..Okla tukar mode cerialah.. Nanti Amana nak kawin kalau mama ne tak ramai kawan sapa yg nak datang? Bayar katering riban-riban pastu takde pun org nak datang  makan..kan sedih. Membazir je!! Jadi manisla muka tue selalu ye nak.. Nenek selalu pesan "senyum selalu,  murah rezeki"

Sebenarnya saya masih geram sebab gambar-gambar masa Santai Bersama Pa&Ma masih saya tak dapat akibat anak dara yang bijak IT ini . Tapi alhamdulilah di fb ada kawan baru yang tag beberapa gambar pada saya. Jadi saya amikla sikit gambarnya. Nak amik banyak-banyak i malu tau.Gambar orang tapi buat macam gambar sendiri haha.. Jadilah ye sbg bukti & kenangan saya hadir di event ini

Tengok si Amana ..Kalau tak melompat-lompat tak sah kot

 Amana dan kawan-kawan baru
Kawan Amana boleh cakap "eh awak girl ke? ingat boy" Menangis dalam hati je mama dengar.Sentap mak! dalam hati "En..Papa la ne! Potong rambut anak pendek-pendek"

 Ha ne gambar masa sesi petang. Cuba cari saya
(clue: sebelah kiri duduk & pakai tudung oren)


Ini antara gift yang kami dapat. Ada lagi dapat coklat khas untuk hari Ibu. Saya tak dapat Quaker Oath tue sbb saya dapat lucky draw lunch set (tupperware makanan+ botol air jenama cartoon apa tah dan bola plastik excersize)

Nela kawan baru saya.Yana. Cantikkan?

10 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

nampak besttt program ni :)

aNaYaNa said...

akak..byaknye adiah..nok cikitt...hehehe

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wah gelemers

YaNNa said...

kak ila ku cayang...

walaweyyyy kak, bakpe buh gambaq sy... malunye... hihihihi.. ala akk nak amik banyak mane pun xpe... tau perasaan org yang hilang gambaq dlm memori card... saye da penah kne time kamere lame dulu.. time tu saat2 kat sepital time bersalinkan c ADANI. time kene tahan wad, macam2... rakaman tu yang sgt2 sedey xde dlm memori card... frust memang sgt samapi sekarang..

oh ye.. aah la kak, rambut amana tu pendek sgt, xpun, pakai kan topi ke, sepit ker...da die pun berkawan ngan adam & haiqal, mau x nye.. en hubby pun konpius kalau saye x bgtau die... hihi..
pepepun amana cerdik, pandai berkawan....

hehehehe.. mekasih kak, buh pic sy yg agak2 x senunuh tu..hihihihi

love..hugs

transformed housewife said...

bagusla ada jugak gambar2 Ila kat event tu.

kinna said...

banyaknya adiah..ni kalo tetiap minggu gi event mau buka online shop lagi satu (jual brg2 adiah) hehhe

YaNNa said...

kak.. rasenye hari tu saye da komen panjang lebar.. macam mane boley hilang ni....

Wansteddy Tales said...

Gempak Ila! Memang besh join event camni kan. dapat kenal2 kawan baru dan gosip2 info terkini (contest khususnya) hahahah... tahniah dpt join event ni. mmg nmpak sngtlah beshnya :D

Liza said...

Rajin Ila join event ni. Bagus gak, dpt kenal ramao org dan tukar2 pendapat dengan dorang...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Yana: mmg hilang masa blog tak betul tue.. frust jugak

Wans: best..tapi kejap sangat..hehe

Liza: ila tunggu liza bersalain nanti kita join event sama2 ye