ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, May 20, 2011

SURAT CINTA DARI CIKGU TASKA



tak jelas ye ayat2 cinta dari cikgu tadika Amana?
okla saya tulis besar2



"JANGAN BAGI AMANA
CONTENG BUKU LAGI YE"

hehe..buat malu jela.Nampak sangat mamapapa Amana tak monitor kebijaksanaan Amana bila menconteng buku dan bual bicara baru-baru ini dengan Amana buat saya lagi tergelak besar.


Mama: Amana, cikgu tak bagi homework ke?

Amana: takde pun

Mama: Takkan takde? Kenapa?

Amana: Amana takde homework sebab Amana ne suka conteng buku!! Kawan-kawan Amana semua ada homework.

Mama: Ye ke?? (nada terkejut + nak tergelak)

Amana: Yela.. Amanakan  suka conteng buku..(nada yakin!)

7 comments:

kinna said...

hehehe..innocentnye dia..

wahida said...

la...sian pulak si amana tu..takde homework sbb suka conteng buku...huhu....

salam sis, thanks drop by my blog..dtg sini nak follow balik dan dah letak ur link dlm my bloglist..

nice to know u!!
nice blog!!

AyuArjuna BiGoshh said...

hahaah comelnya amana

Mama_Fatin said...

alaahaaiiii.. kene check sll buku dia ni ekekeke

Bionic women said...

hehehhe..apa yg dicontengnya tu??/
biasalah budak2 kan...mungkin ada apa yg berselirat dalam kepala dia tu yg dia nak luahkan..mungkin dalam contengan dia boleh luahkan..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Kinna:aah.. mmg innocentnya

wahida: thanksssss wahida.. nanti kita jenguk2 yeee

ayu: kekadang jawapan dia buat nak tgelak..lurus je budak2 ne

mama_fatin: ekeke. tak sempat cek dia dah conteng dulu.haha

bionic women: alamak ini yg kena cek balik ne..apa yg dia conteng..mmm

Liza said...

Mesti dia rasa satu hukuman sebab dia conteng buku.. hehe.... KElakar gak Amana ni