ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, June 20, 2011

Arief win conso Cutest Baby of the Planet | May Contest Result @ Mom Bloggers Planet



Quick update before masuk meeting after lunch. Alhamdulilah Arief menang contest di atas. First time menang undi "LIKE" walau cuma dapat conso. Thanks a lot pada kawan-kawan yang sudi vote. Gigh tue saya personal massage pada kawan-kawan utk vote. First time sampai sanggup msg inbox kengkawan.. Ekeke.  Tengah pk nak guna ke eVoucher tue. Sebab bila tgok kat situ mostly barangnya RM100 above. Tapi saya belum habis belek lagi. Tak sempat..

Dulu saya pernah masuk satu contest jugak dapat voucer utk buat spek. Tak silap bingkai free tapi lens kena bayar. Sampai ke sudah tak buat haha.

Result penuh di sini


p/s: Kemenangan ke 15 untuk 2011

5 comments:

Mama Zharfan said...

congrats arief!!

Adyshariz said...

tahniah..rezeki arief tu

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah ila dan arief :)

Ummi Danish said...

tahniah arief. huhuhu danish tak da rezeki. sush nak menang undi like ni,tak ramai kawan facebook pun :)

tahniah!!

Wansteddy Tales said...

Tahniah Arief comel >< Tahniah buat mama dia juga Cik Ila >.<

Wan jawab soalan Ila tadi yeh. Sbnrnya wan sndiri bkn akhi pekomik. Join pun juz baca info semata. Wan ada sorang kawan opis aktif pekomik ni (dulu) nanti wan tanya detail dgn dia. masalahnya dia outstation agaknya harini. Nanti wan tanyakan dgn dia sendiri kalau dia ada jawapan. Tapi saranan wan. Kalau ila nak cepat, better Ila hantar email dulu. Harap2lah admin Pekomik ni aktif dan dapat email Ila :) insya'allah wan try bantu ila seberapa yang dapat.