ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, June 24, 2011

Entry saya dalam Mami & Baby Jun 2011


Thanks pada MZ sebab alertkan saya. Muka surat 45 tau  bertajuk "Hari Pertama Anakku Ditinggalkan Di Nurseri". Hadiah lum amik lagi.  Quick update je ya sbb clichqe punya alasan tapi mmg sibuk dong... Ini pun tak boleh nak temankan BFF jumpa client dia. sorry ye.. Jenguk blog kesayangan sbb dah fenin... Satu event tapi mcm2 kena buat. Lagi-lagi bila yang membuatnya tak sampai bilangan sebelah tangan pun.. Jemputan dekat 300. Aduhai sungguh risau takut ada yg tak datang.. Ada jugak surat bila faks bounce back.. Debar-debar rasa mcm jemput org datang kenduri kawin Amana /Arief je gayanya.. Bye..


p/s: Kemenangan ke 16 untuk 2011

7 comments:

Wansteddy Tales said...

Tahniah Ila! kemenangan yang memberangsangkan :D insya'allah wan kan cari majalah sama dedikasi buat Ila :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tq wan.. ila nak jadikan wan & ayu pembakar semangat hehe

aanie said...

wah, tahniah!! bestnya....

wahida said...

congrate dear...tumpang bangga dgn kejayaan sis...

Liza said...

Congrats Ila!! I'm proud of u... Bz rupanya...patut dah lama tak dtg 'umah'...

AyuArjuna BiGoshh said...

:) :) wahhhh

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Tahniah! Teruskan menulis.