ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, June 17, 2011

Hatrik Winning From Cosmopolitan Magzine

Orang kata kalau jaringkan gol 3 kali berturut-turut namanya hatrik. Kalau dapat anak selang setahun 3 kali berturut-turut pun hatrik jugak so kalau dapat hadiah 3 kali berturut-turut dalam bulan yang sama + dari sponsored yang sama jadi saya nak panggil HATRIK!! Hadiahnya tak le sebest Wans yang dapat jam guess (jeles ne wan!!nak jugak) tapi okla ..Alhamdulilah.

2 hadiah menerusi SMS.Mula saya terdetik..ne SPAM ke apa? Bila call katanya betul..Horeyy!! Balik umah kat post box ada surat inform dapat hadiah lagi. Yehaaaaaaa... Jadi En.Papa yang setia menghantarla saya kutip hadiah di ACP Magzine. First time sampai office ne.


Rasa-rasa pernah tengok Ayu amik gambar berlatar belakang gambar dalam office ne.


Hadiah SMS
Hadiah ke 3 X-Men (Jun 2011)


 Hadiah SMS
Promo Raihana (Mac 2011)


Hadiah melalui surat
Promo Red Riding Hood (April 2011)


Sebab menang 3 hadiah dapat 3 tiket wayang!!
Dah 5/6 tahun tak jejak wayang tau.En.Papa kata susah nak handle anak-anak nanti. Nak tinggalkan anak, En.Papa tak sampai hati. Sudahnya tak penah ke wayang selepas anak-anak lahir. Tapi kalau dah dapat free ne jumla tengok.Lagipun hadiah Amana masuk coloring contest dapat wayang cartoon pun belum tengok. Jomla papa...


Topi tue En.Papa dah cop. Tapi biasalah Amana mmg suka mama amik gambar dia dengan hadiah-hadiah yg dimenangi. Yg set pensil limited edition tue Amana dah cop.Kalau Arief dah faham jangan harap Amana dapat.

Semoga saya & anak-anak makin murah rezeki. Kot-kot dapat IPAD 2 free ke??


p/s: Kemenangan ke 12,13,14  untuk 2011

6 comments:

Wansteddy Tales said...

Tahniah Ila! Ini warm up. Esok Ila dah dapat tangkap teknik contest, insya'allah mencanak masuk! yg penting usaha doa tawakal tak lekang :) sekali tangkap 3 gol! superbbbb!

Lin Azlina said...

wow! superb...

Mama Zharfan said...

masyuk tu!! congrats tau :)

AyuArjuna BiGoshh said...

masyukkk tu die..tu die...hahahah :) syabas sarjan shahab

Liza said...

Ila, tahniah!!!! Bestnya dpt hadiah. Tahniah, tahniah, tahniah!! NI rasa berkobar-kobar nak join contest blk nih!! hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wan: masin mulut wan..nak menang hadiah mcm wan tue..hehe

lin : tq hehe

mz: banyak sifu yg dijadikan contoh tmasuk mz hehe

ayu: bagila tips contest banyak2

liza: jom..jom..mana tau tuah ibu prgnt