ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, June 28, 2011

List blog yang tak boleh komen

Berikut adalah list blog yang saya tak boleh komen. Kalau sesiapa ada cara utk mengatasi sila tinggal komen ye. Ada kawan-kawan yang ingat saya tak jenguk blog mereka. Weekend selalu saya jenguk tau.. Baca semua citer yg tertinggal..

1. http://ezna-daniayasmine.blogspot.com/ (ala ezz sedih tau..baca je boleh)
2. http://dhiyaz86.blogspot.com/
3. http://danish-full-of-luck.blogspot.com/
4. http://naturalparentinglove.blogspot.com/
5. http://lizayati.blogspot.com/ (ila jenguk asal ada entry baru tau)
6. http://hadiahuntukku.blogspot.com/
7. http://suziehoney.blogspot.com/

9 comments:

mama caca said...

kenape ye tak leh komen? cikgu ila tolong ajar cara-caranye pada saye..

mama caca said...

now mama amana dah boleh comment di blog mama caca...sorry ye mama caca blog blind..heeee

kinna said...

saya pon takleh nak komen dkt setgh2 blog yg dlm satu grup utk cabaran ipad mysuperkids..nape ek?? eh ila, kita satu grup tau! jom buat n3!!

Wansteddy Tales said...

nasip baik blog wan tak tersenarai. cuak gak ni. Myb ada spammer kot. rumit lak blogspot versi baru skrg ni :(

alinac lover said...

la kenapa jd mcm tu

e.l.i.z.@ said...

kuar error ke apa?

Nia said...

kdg2 sebab dia lupa nak tukar setting kat post option tu.

ibu amoi & raid said...

patutla xde komen...puas godek2 tapi x tau apa masalahnya

juanita said...

sib baik blog saya tak termasuk :)