ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, June 22, 2011

Yummy...Ngap..Ngap.. Bagi papa yang Love


Tak taulah kenapa gambar ne terbalik
Saja hadiahkan untuk En.Papa. Bukan perempuan je sukakan kejutan.Lelaki pun mesti suka bila isteri &anak-anak ingat hari penting jugak. Saya cakap dengan anak-anak "Yang love tue papa punya okey"


Siapa yang punya coklat ne? En.Papa  ke budak-budak ne? Haha serampang dua mata.. Beli utk En.Papa tapi saya & anak-anak pun tumpang 6 kaki (yela ada 3 org-so 6 kakikan?)

p/s: Boleh call 0193069447-Kak Fiza untuk order. Kat sini saya pernah buat review.

3 comments:

Mama Zharfan said...

comelnya choc tu :)

Adyshariz said...

wah..present tuk hubby ..

kita tak bagi apa2 pon..huhu

transformed housewife said...

biasala tu beli utk hubby tapi kita yg mkn jugak. hehe