ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, July 9, 2011

Kemenangan Yang Mengujakan- Won Pa&Ma + Dutch Lady!!

Tengok entry MZ di sini saya pun bukakla emel dengan perasaan kot-kot menang juga.. Bila buka..Taraaaaaaaaaaaaaaaa!!!



 Dapat hadiah kasut budak-budak ne. So Arief dah ada kasut raya hehe




 

Bila bukak pulak blog Ayu di sini, mulala perasan kot-kot jadi macam kes di atas. Dan magic!! it happen again!!! Tapi Ayu 2nd winner.. Saya cuma dapt conso tapi hadiah stok susu Dutch Lady selama 6 bulan mmg mengujakan!! JIMATTTTTTTTTTTTTTTTTT.. So duit yg jimat tue boleh beli IPAD ke?? hihi

Syukur alhamdulilah di atas kemenangannya.....


p/s: Kemenangan ke 17&18 untuk 2011

15 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah Ila...wah semakin hebat :)

me_czar said...

Tahniah. Usaha pasti berjaya, kan?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ayu: banyak sifu2 teror ne... nanti ayu bagitaulagi ye kalau ada contest best2..hehe..

me_za: yg part menang durch lady tue la paling kita syok!!

sariena said...

angah budak plaing terror it nk mntk tolong ajar nuffnang. hahaha

Wansteddy Tales said...

woot wooot! tahniah Ila! usaha yg berbaloi2 :D

Mama Zharfan said...

congrtas ila!! sgt besh tu!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sariena: hehe.. dah lama tinggalkan it ok

wan: lum sehebat wan

MZ: best sbb dapat jimat duit susu hehe

hazman aka species1980 said...

whoaaa....sonoknya dapat menang hadiah tue...

F.A.R.A.H. deeb said...

Wahwahhh! Tahniah!

Adyshariz said...

tahniah..tahniah..hr tu mz pon menang ni...

LuN@_aiDi said...

Tahniah!!!! dpt kacut free ek?..^____^

eh, jom singgah blog sy ^____^
JoM JeJaki New ZeaLanD!!!

SyUhAdA said...

thniah ye..~

Em's Family said...

wow!! best nyer hadiah you..!! congrats!!

munna said...

TAHNIAH .....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah momma!!!!
cayalah, leh wat raya tu.. =)