ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Sunday, July 17, 2011

Sambungan. dah ala-ala advertorial post pulak

 Alhamdulilah.. misi meeting di sini hampir selesai... Saya ada ambil gambar masa hari pertama sampai.Hotel ne okla. Nice view..

 Di depan bilik meeting..Orang lain jangan masuk ..Permited
.
 Bersih je.Lepas tuepenuh kertas-kertas

 Ini team saya?? Hensem? Dah hampir 8 tahun jadi teman sekerja. Tak yah nak ngorat.Laki orang ne. Baru je dapat baby..kiki. Senang deal dengan dia. Hampir 8 tahun keja insya-allah dah masak den peel masing-masing. Gaduh? Penahla gaduh mulut je masa zaman muda2.. Pastu baikla... Dengan dia ne takleh gaduh lama-lama. Nanti kena wat keja sesama gak..hihi

 Nampak eksklusif



 Kolam mandi budak-budak.

 Ala-ala splash park

 Bilik saya. Sebab tido sorang sepahkan katil satu lagi..Takut lol

 Best kalau boleh buat kat umah mcm ne

 Dari sisi ini

 Pemandangan dari tingkap bilik

 Padang golf.Takdela saya main pun. Over la.Lgpun mana masuk pakej.Melampau kalau masuk pakej

 Eh apasal gambar ne lagi??

 Nak sambut Ramadan la katakan

 Alahai sikitnye makan

 Oiiiiiii banyaknye.Stress ke?

Makan kat luar. Sayup je memandang.Dahla takde dah. Sebab dah mula keja

Tengok pakej di sini. Kitaorg amik pakej meeting sekali.Okla adios.Bye

8 comments:

Mama Zharfan said...

kalau pegi dgn family besh kan :) me selalu tak enjoy kalau pegi sbb keje :p

transformed housewife said...

cantik hotel tu.

kinna said...

la..ingatkan angkut 'tentera'! cantek gak tmptnye..nilai dgn puchong tu takle jauh sgt,kan?

Ibu Emir said...

cutenyer hotel ni ... seronoknyer kalau dapat buat keje kat tempat2 macam ni... tenang pikiran

Munna said...

dah nak pose ni byk mall/hotel letak unta besar2 kan? merata2 pulak ada dh mcm kt arab

Liza said...

Damainya rasa.... Tgk nasi dlm pinggan tu terasa lapar perutku.. huhu...

e.l.i.z.@ said...

umo brapa cik abg hensem tu hahah *nk jgk tahu
kelakar sbb ada jgk gado mulut hihihi

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Mz: memang pun...

TH: pemandangan yg cantik. rasa tenang

Kina: tak jauh.. bawakle budak2 kina

Ibu Emir: betul..betul..

Muna: aah itule maskot ramadan

Liza: org prgnt mmg kejanya lapar sokmo hehe

Eli: sama umur dgn ila..hihi..inilah org kanan ila.. susah kalau dia takde