ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, August 19, 2011

METROJAYA RAYA SALE@ PICC, PUTRAJAYA


Camana nak shopping-shopingan kalau gaji+bonus tak masuk lagi?? mmmm..Guna kad magnetik ke? Pastikan bayar semula ye.. Gaji masuk 24/8/2011(Rabu) ye.. Nak shoping pun tak berapa sempat. Next week je dah raya. Nasibla ada kad magnetik.. Takkan nak kuar duit simpanan? Malas.. Dulukan je magnetik card. Dapat point boleh reedem barang tapi makesure bayarla amount yg dibelanjakan. Kalau boleh displin mcm tue teruskan.Kalau tak say "bye-bye" to magnetic card aka CREDIT CARD!!

Maklumat lanjut rujuk metrojaya

p/s: En. Papa jom teman ahad ne..

5 comments:

Liza said...

Tak suka shpping metrojaya. cam agak mahal walau material/brand sama ngan JUsco.. Huhu...

Tak pe Ila, nasib ada kad tu Liza takde kad tu sbb dah tau tak berdisiplin. Huargh..

Mama Zharfan said...

heheh selamat bershopping sakan :)

e.l.i.z.@ said...

ooo kt picc la nih..xpenah lg join..boleh gak try nih
kalu terjumpa ke, tegur tau

Aleyn said...

Ahak...last jejak Metrojaya masa zaman bercinta dolu2.....sekarang shopping jer gi Jusco....sbb ader member card...kiki

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Liza;mmg mahal sikit

MZ: hehe

Eli: ok

Aleyn: samaaaaaaaaala kita!!