ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, August 18, 2011

Perhatian Kepada Pembaca/Pemenang Cosmopolitan Magzine etc etc (ACP Magzine)


Pejabat Telah Berpindah
Untuk makluman pejabat ACP Magzine bukan lagi di Leval 8 Uptown 2, Damansara Uptown. Telah dua bulan berpindah ke Level 7, Uptown 1. So jangan gedik-gedik bagi lesen memandu & cakap kat kaunter "ACP Magzine" untuk dapatkan pas di sini lagi ye.. Kalau dah sampai sila keluar semula dan menapak ke Uptown 1.

Pemenang Menerusi SMS
Dahulu saya ada terima msg  menang contest menerusi SMS juga. Saya ambil hadiah di ACP Magzine di Uptown 2. Kali ini kalau anda dapat msg maklumkan anda menang sila perhatikan jika msg itu tertera dari cs-my@mtouche.com sila ambil hadiah anda di Level 39, Menara Citybank di Jalan Ampang. Bukan di pejabat ACP Magzine di Damansara Uptown. Call nombor pada massage tersebut sehingga ke titisan darah terakhir..muahaha


p/s: Kesabaran itu separuh dari iman.. Nak buka apa ne?

6 comments:

kinna said...

tanak beri perhatian sbb tak pernah menang :P

Mama Zharfan said...

me belum pernah menang apa2 dari cosmo sejak balik msia ni...dh kena blacklist kot, tak pun memang tak de rezeki nama tak naik :p..thn 2009 ada lah menang few times, tapi bukannya menang byk sgt pun..
anyway, tq for the info!!

Lin Azlina said...

tak pernah ada rezeki lagi...

Jua said...

Ha....bagus2 da pindah. X la jauh sgt

Wansteddy Tales said...

lebih besar n luas kan ila. wan sendri meraba dari bangunan 1st ke bangunan baru masa tuntut hadiah bebaru ni. jauh xjauh sngtla, puas jugaklah menapak kejap haha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Kinna: ekeke

MZ; tak lama lagila tue menang

Lin: tak lama lagila

Jua: umah kat mana??

WT: kurus kejap haha