ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, August 20, 2011

UPM- Once Upon A TIme


Thanks for Zaina yang tag gambar ini di FB. Really sweet memory. Jumpa kat fakulti. Then sesama pg lab. Sesama kongsi result. Apasal ko dapat A aku dapat B+. Apasal ko dapat biasiswa Maybank apsal aku PTPTpu..Muahaha.. Bila kita nak gather2 ye Jenna? Miss u ko dah balik Penang lagi jauhla  kita... 

p/s: Saya & En.Papa sama2 study kat UPM tapi tak penah jumpa. En.Papa menyewa sederet dgn umah family saya pun tak penah jumpa. Saya matrikulasi sains di Melawati. Kelas di area tempat En.Papa selalu lepak & area umah family En.Papa; tapi tak penah pun jumpa. Makcik saya juga kawan rapat mil saya. So close but never meet. Akhirnya bertemu di ofice.Mcm citer TV kan?

4 comments:

Mama Zharfan said...

sweetnya pic ila time anak dara itewww heheeh

MAMA CACA said...

eh mana satu ye ko ila? hehehe

mama rifQy said...

ohh upm yaaa!! comel je ila ni zaman muda2 duluu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

MZ: ila tak banyak gambar maza study

MC: ko mmg nak kena..

MR: zaman muda2 sudah berlalu ..ekeke