ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, August 8, 2011

Voucher Slim World worth RM250

Entah contest mana satu yang saya menang tiba-tiba je datang voucher ne. Tapi saya rasa saya pernah isi borang contest yg ada hadiah sliming treatment. Dua tiga magzine jugakla. Macam biasa masa bukak surat Amana mesti tanya soalan sama. Sungguh jujur walau pun terasa kena perli dengana anak yang petah ne "Mama menang contest apa pulak?" kiki. Anak-anak penyeri hidup mama. Jawapan saya "tahla Amana, mama pun tak tau.." Agaknya surat cinta kot" .. Amana reply "eee..mama ne tak malu lah.Amana cakap dengan papa" Mulala sesi merepot agaknya..

Masa dapat voucher ne teringat Suzz yang takut nak pergi sliming centre walau dapat voucher RM800. hehe

Ini saya namakan hadiah yang tak ikhlas.Baca betul-betul ye..



THE VOUCHER CAN BE USED TO PURCHASE
FOR TREATMENT ABOVE RM1000K ONLY



tak kuasa mak ok.. Lebih baik beli handbeg, kasut, baju etc etc. Tapi tak taulah boleh pass voucher ne kat orang lain ke tak. Kalau sapa-sapa nak sila tinggal komen ye.


p/s: Kemenangan yang ke 24 untuk 2011

7 comments:

MAMA CACA said...

tetiba tringat kat LONDON WEIGHT MANAGEMENT..konon2 nak kencing aku..tak pasal2 aku kencing diorang dulu..hahaha..

Mama Zharfan said...

sgt2 membazir bila dpt voucher gini...
psl kasut baby pa ma tu. nama my SIL yg menang and hp no adik i, may be dia call adik i, tpi mailing address alamat umah i..lama betul kan tak sampai2 kasut tu ish ish ish

Ya ALya said...

angakt tangna dulu,tak nak la voucher cam tu,ada udang di sebalik batu tu,....

abazilah said...

jom join GA saya
http://iownthis87.blogspot.com/2011/08/like-abazilah-lucky-draw.html

Wansteddy Tales said...

kalau ada contest cmni dalam majalah, wan xkn isi form. wat membazir tenaga je pastu membazir duit setem! Sbb taktik dorg sama je. kekonon ada grand prize n 10@20 pemenang saguhati. Hakikatnya dorg target nk yg pemenang 10@20 org tu. nak tipu! cis... kenangan pahit sekali dgn london weight management. Itulah pertama n terahir wan join cntest base gini. ooo... ada sekali dpt hadiah Bella Skin Care. Hadiah dlm 300 ke 500 nilainya. sampai sudah wan xpergi hohoho... serik!

kinna said...

saya pernah dpt gak voucer treatment slimming sanctuary..katanya worth rm700++. tp paksa saya byr jugak..hampeh!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

MC : amboi ganas nye

MZ: kasut ne mana tak sampai2?

Ya Alya: kiki

Abzilah: Insa Allah

WAn: yela..yela ila tak join dah kalau yg contest mcm ne..

Kina: dah kurus nak kurus lagi?? ila ne lainla..