ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, August 10, 2011

Won Hada Labo-Intrend Mac 2011 worth RM157

Dapat surat dari Measat Publication maklumkan kemenangan ini. Rasanya based on lucky draw. Saya rasa  selalu jugak menang lucky draw. Tiba-tiba teringat doa yang selalu mak baca di ubun-ubun kepala setiap kali lepas sembahyang masa kecik-kecik dulu dan sekarang kalau berkesempatan juga mak selalu doa "bernasib baikkan lah anakku + doa-doa lain" Masa kami kecik-kecik memang saja je tunggu mak habis sembahyang then masing-masing berebut hulur kepala bagi mak doa. Doa ibu kan mujarab. Saya percaya tentang itu. Dan sekarang saya pun buat begitu pada my Double A (bukan kertas ye Amana& Arief hihi)

 Alhamdulilah rezeki Ramadan.
Saya akan jual di blog littlemummydaddy- Hada Labo Set & mudah.my

Sempat snap gambar Measat Publication Office. Dekat je dengan umah mak. Dekat-dekat pun kalau tak sebab En.Papa yang mahir jalan area KL & Selangor idaknya saya sampai ke tempat-tempat amik hadiah ne.. Thank papa..Love u

Antara majalah keluaran Measat Publication. Mungkin saya dah boleh mula beli majalah-majalah lain pulak. Dapat deduct LHDN tapi resit entah ke mana-mana je..

p/s: Kemenangan yang ke 25 untuk 2011

7 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah Ila :)

Wansteddy Tales said...

Woaaa Hada Labo... Tahniah Ila! :D Suatu ketika dulu, Wan juz terima announcement je menang tp surat n hadiahnya blm terima smpi sudah. dr majalah mana pn dah xingt dah hahahah....

mamaRIFQY said...

wahh...tahniah ilaa..rezeki sungguh ila iniii..hehheheee..

kinna said...

tahniah ila! teringin nk pakai produk ni tp produk dulu pon lom habes2..hehe

Nia said...

uii,..murah rezeki ni! tahniah!

juanita said...

Kene slalu masuk blog ni..amek aura...hehehee

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ayu: mekacih sifu

wan: wah banyak sanagt menang sampai tak ingat muahahah

MR: adalah sikit2..

Kinna: ila taku nak btukar produk.eh muka kinna elok jela..

Nia: TQ hehe

Juanita: mehla jenguk selalu..