ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, August 1, 2011

YEZAAA.. dapat copet dari FB Dutch Lady

Saya ada buat entry tentang saya menang conso Proudest Moment Dutch Lady.  Tapi saya cuma tepek emel daripada Dutch Lady. Semalam saya godek-godek FB dapatla saya printscreen nama saya yang chumel itu.hihi. Nak printscreen semua tak muat. Ada nama AyuArjuna  jugak tapi dia dapat no 2 (syok habis tau sebab hadiah stok susu setahun + educational insuran?) sapa nak bagi??jawab??? Saya nak jugak tepek sebagai kenang-kenangan untuk hari tua .... Hadiah?? Lum dapatla.. Eee..sama je soalan macam En. Papa!! 


SELAMAT BERPUASA KAWAN-KAWAN


7 comments:

SyUhAdA said...

thniah ye..

AyuArjuna BiGoshh said...

hik hik....tahniah kat Ila juga :)

Liza said...

Tahniah Ila. Murah rezeki. :)

Mama Zharfan said...

congrats tau!
me tak sempat join contest ni hehhehe

juanita said...

aisayyy xde butang tweet ke :d
baru nak tweet2 :D

Wansteddy Tales said...

Beshhhh! Tahniah Ila >< wan xjoin contest ni. musim sibuk kala itu hahaha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

syuhada: TQ

Ayu: sifu mekacih ye..

Liza: sikit2 adalah jugak

MZ: kalau MZ join gerenti menang jugak..

Juanita: kiki..

Wan: takpe wan join contest lagi lumayan le tue