ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, September 27, 2011

Akibat tak membaca arahan contest betul-betul...


DALIA AMANA YANG JADI MANGSA..

geng-geng contest mesti tau ada contest ice cream Magnum
siap beli & pujuk Amana untuk posing
rupa-rupanya kena posing dgn crown bagai rasanya
pastu dah malas nak amik-amik gambar lagi
bukan senang nak pujuk budak2 bergambar
nak dapat tempat yang menarik lagi..
lotih makcik
nasibla aiskrim tue sedap
dapt jugak makan aiskrim tue..
hihi
tengok jelah gambar ye..








takpela nanti mama belanja makan lagi satu aiskrim ye..
ada contest jugak..
rasanya tak payah amik gambar
tapi mahal benorla pulak RM50++ ke atas
nanti kita pegi beli ye..
makan senyap-senyap janagn bagitau papa..
blueekkkk.. boleh ke rahsia dengan En.Papa?
tak boleh punya..hihi

13 comments:

Wansteddy Tales said...

wan pn jenis cuai bab syarat. selalulah missing mana2 part. dah siap isi form. alamak! xlengkap da... hahha

Wansteddy Tales said...

wan pn jenis cuai bab syarat. selalulah missing mana2 part. dah siap isi form. alamak! xlengkap da... hahha

Mama Zharfan said...

heheh ila, bukan ker nak kena vote2 tu contest ice cream ni..me memang tak join kalau melibatkan voting :p

juanita said...

heheh...sama la saya....slalu nak cepatt jekk

Liza said...

Heh,my feveret MAGNUM.. Kecur liur tgk Amana jilat2 ice cream tu.. Skang ada mini MAGNUM tau...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wan: kita serupaaaaaaaaaaa

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

MZ: itu yang tak lalu tue MZ..nak pujuk budak sat hal,...nak vote2 lagik..lari mood i tau..kiki

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

juanita: hehe..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

liza: ibu mengandung semua anmpak sedap..kiki

...sWeeT uMi... said...

cedap nye dia mamam ice cream tu hehehe...tak pe nanti leh join contest yg lain, kali ni make sure bc betul2 syarat nye yeh hehhe

transformed housewife said...

takpela. ada rezeki kat contest lain kot.

e.l.i.z.@ said...

gambar no.2 tu lawa

Neil said...

So, I don't actually believe this will have effect.
free pc games now | download free games for pc | free download pc games | online games | pc games