ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, September 3, 2011

Hadiah Lain Yang Ditunggu, Hadiah Lain Yang Sampai

Dapat lagi surat cinta dari pejabat pos.. Jadi En.Papa pun amikla mcm biasa. Saya dah budget hadiah kasut Arief yang akan sampai. Oh saya rasa MZ pun tertunggu-tunggu jugak. Tapi nasibla saya dah beli kasut raya Arief kalau menunggu alamatnya berkaki ayam anak comel ku di pagi raya..hehe


 Surat ne tak baca lagi tapi tengok hadiah dulu..


Terasa berat sungguh bungkusan hadiah. Dalam hati "eh beratnya kasut ne". Bukak-bukak memangle berat sebab yang dapatnye sekotak sabun pencuci +cloth diapers. Horeyyyyyyy bertambah lagi satu cloth diapers Arief.. Alhamdulilah. Tetiba baru teringat hadiah ini adalah kerana artikel saya keluar di pa&ma. Rasa berbaloi-baloi jadi pelanggan setia PA&MA!!!

5 comments:

Mama Zharfan said...

congrats :) kasut tak sampai2 kan..emmm

Wansteddy Tales said...

Setiap kali beli pa n ma mesti wan xreti nak join cntes dia. Tangguh2 last2 overdue cam selalu. Besh je tgk kaean2 yg rajin lekat hadiah cnts anjuran karangkraf. Berat sikit rezeki wan bawah karangktaf ni. Lazimnya design2 wan je yg dorg nak! Haha... Rezekibdgn karangktaf kena 'usaha' n kerja dlu baru dapat. Kawan wan pn dok merungut kasut anak dia blm sampai. Gamaknya penganjur dok pening kepala pilih saiz ikut permintaan pemenang kot. Tu yg lmbt sikit nk dpt. Apa pn tahniah ila! Besh baca surat ila dlm Pa&ma lepas, mmg nmpk asli nukilan peribadi xdibuat2 ;D

aimaniman said...

rajinnya join contest.. tahniah ye dapat cd.. bleh pakai time beraya.. cuma aiman yang kuat kencing tuw mama kena pakaikan pampers gak supaya x da yang bocor sana sini time raya... takut orang lain panas dia 'hujan renyai2' plak...

mamaRIFQY said...

wah...rezeki tauuuu..rajin ila join

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mz:memang tak sampai2..eee

wanz: hehe.. thanks wan.. ila kalau nak menulis mesti benda yg ada kena mengena kalau tidak memang tah hapa2 je jadinya..wan pandai buat design ..mmg rezeki wan di situ..

aimaniman: mula2 saja2..lama2 dah addicted dgn contest ne hehe

MR: dah addictedlaaaaaaa