ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, October 13, 2011

Birthday girl dapat kek..suke..suke

 Bila dapat kek besday terasalah mcm kanak-kanak kembali
Saya memang suka secret recept jenis ne..
Dulu masa saya kawin mak tempah kek saiz besar dari biasa
Choclate Indulgance
sah2 Amana & Arief yang hover makan
sanggup tue simpan bawak balik sebab terkenang Amana suka kek
Bukannye tak boleh beli lain  tapi bila jadi ibu ne
Apa yg kita makan, kita nak anak pun rasa sama
Mak saya dulu pun macam tue..
Mak penah cakap 
"bila mak makan sedap2 function office, mak terbayang kalau anak mak makan sama"
Saya pun macam tue sekarang?mmm


Siapa bagi?
Bukan En.Papala
Hari ne pun takde.. Keja kat Perak
So malam ne sampai Sabtu; saya&anak-anak  akan berkampung kat umah mak..
Kek ne diberi oleh opismate saya Pn.Suzi aka Mama Caca
Mekacih Suzi..

8 comments:

transformed housewife said...

Knur pun suka Choc Indulgence ni. Happy belated birthday.

Liza said...

Sedapnya dpt Secret Recipe cake... Indulgence.... Nyum2..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

TH: thanks..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

liza..sedapppppppppppp

Totie@Tomy said...

kek ni kegemaran saya kalau pi secret recipe mesti beli yang ni..hehe

mama rifQy said...

best best!!!choc endulgence..peberet na ni!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

totie: samalah kita

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mr: balik ne pg carik ek