ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, October 15, 2011

Dapat hadiah maya..suke..suke..


Sekarang saya ada kat umah mak sebab En.papa tak ada. Sejak 2 hari lepas saya dah berkampung kat sini. Berkesempatan bukak FB di umah.. Bila buka saya dapat hadiah.. Adusssssss gembiranya.. Comel tak?? Senyum-senyum sensorang bila tengok dolly ne. Thanks wan.. Memang menceriakan ila!!

Mana saya kenal wan? Saya pernah join contest wan dan dapat dua hadiah.. satu ini dan satu lagi buku yang mahal ne... Dan kami pernah jumpa di event coloring contest . Event ne pun wan yang bagitau. Tapi jumpa kejap je , cuma dapat say "hi" je sebab masa tue wan nak cepat tapi kami banyak bersms & berfb. Wan ne pun sifu bab-bab contest. Wan selalu menang contest magzine & contest yang perlu lukis-lukis ne.. Sesuaila dengan kerjanya pun hehe.. Kalau kawan-lawan nak order dolly wan yang cantik-cantik&ceria  macam ne boleh review kat wansteddystudio

Ucapan khas utk wan: wan... thank you sooooo muchhhhhhh.. Walau cuma kenal di alam maya..Wan selalu buat ila ceria & mendengar kalau ila membebel hal hadiah contest.. Wan pun tak kedekut kalau tau event atau apa-apa cerita tentang contest malah ajak ila join sekali. Semoga wan terus suksess dan menang banyak hadiah lagi.. Bila nak date kat alamanda?? Tapiiiii ila lum belajar lagi nak ke Alamada haha...

6 comments:

mama rifQy said...

oh mmg chanteq!!!! nak gakkkk wan!!tetibeeee je..hahahahaha

Wansteddy Tales said...

alamak terharunyaa Ila! Sori lmbt menulis di sini. Wan bz sehari suntuk. Esok urus pindah barang. entry ni imbas kenangan lalu. Wan sdri lupa wan anjurkan cnts yg 1st tu hahha... Thanx remindkan Ila. N happy birthday mommy's girl. Semoga ceria2 selalu tau :D

e.l.i.z.@ said...

wahhhh cantik la WM tuuuuuuuuuuuuu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

MR: hehe..comel kan??

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wan: kenagan kita bersama hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

eli: comelkan??