ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, October 31, 2011

Samsung Galaxy Tab Milik Siapa? Amana punya ke? TQ mama eh..


Amboi budak-budak zaman sekarang pasal gajet no 1.

Penah sekali Amana cakap "mama belikan Amana PSP" Saya tercengang-cengang.. "Tue dalam bilik game papa tue bukan PSP?" Jawapan anak-anak zaman sekarang "Mama, itu PS2 bukan PSP..Itu pun mama tak tau ke? Mama lupa?" Ayat glamer dari mulut Amana sekarang "mama lupa ke? papa lupa ke? nenek lupa ke?" Mama cubit baru Amana ingat kot mama ne siapa.. Geram betul... Ne belum 5 tahun mulut dah macam2 cakapnye..


Amboi khusyuknye... Tengok dalam gambar tue ada budak tidur tertonggeng tue Arief. Tunggula bila Arief bangun gerenti berebut galaxy tab tue.. Sapa punya galaxy tab ne?? mama ke? Mama beli ke? Mama memang teringin sangat nak beli.. Kira-kira duit mampu tapi bila fikir-fikir ia hanya kehendak.. Nantila mama menang Samsung Galaxy Tab la bila join contest macam MZ & K.Ayu yang dah menang IPAD2(kena sebut selalu baru jadi doa.AMINNNN)



Khusyuk melihad Samsung Galaxy Tab dgn Acu Pian (bakal BIL saya ngeh ngeh)

Manja gilos Amana dengan Acu Pian. Mcm biasa Arief kan anak mama!!
Berkepit 24 jam dengan saya..

Ini mama Arief sesiapa pun tak boleh sakitkan hati mama!!
Nanti Arief tumbuk!
Sekarang Arief dah pandai teakwando..Sakit woo..


Ini pun mama Amana. Amana sayang mama walau mama suka bebel kat Amana..

Oh jawapan entry ini?
Samsung Galaxy Tab  itu NENEK yang punya
Kelas tak nenek Amana?

12 comments:

Mama Zharfan said...

kellas gitu nenek amana hehhe

Filla ~ Kasihs said...

hai ila.. ni link picnic kat kemensah tu tau

http://kasihaleeya.blogspot.com/search?q=kemensah

nak cari email tapi tak reti.. suka2 hati mak tepek kat komen..hahah

Dinas Aldi said...

Huih sangat kelas nenek Amana!

Sweet la gambar dengan anak2 tu :)

~HaiRiZaN~ said...

sama mcm Haziq...jadi hak dia plak

Liza Razak said...

suka galaxy tab !! tp tak boleh beli sbb baru beli iphone..huhu

Puding Karamel said...

sekarang zaman budak gejet
jadi nenek budak pon kne la rajin update juga, ye tak?
pis ^^v

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mz: kelassssssssssssssss

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

fila: tqqqqqqqqqqqqqq

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dinas: tq. gambar dgn anak2 priceless

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hairizan: ekeke..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

liza: wah ada iphone.. best tue

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

puding: kena ajar buat blog dulu hehe