ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, October 25, 2011

Saya dah mula ketagih spa

Entah apa kena saya ye? Saya beli 2 voucher spa dari Milk A Deal
Ok tak? Saya nak berspa tiap-tiap bulan as a reward utk diri sendiri
Penat-penat keja cuma untuk bayar bil saja ke?? Grrrr... Saya nak manjakan diri jugak
Langsung tak sayang diri. Mehla kita berspa kita amik yang murah-murah je
Below RM50 kira ok .. Sebenarnya saya dah terjangkit dgn MZ
Dia banyak beli kat Milk A Deal jugak..

Saya ada dua adik perempuan yang bujang
Satu adik bongsu & satu lagi adik ipar
Harus jaga hati kedua-duanya sebab merekakan adik-adik saya
Teettttttt ..Berlakon jadi kakak yang baik
 sedangkan nak gunakan mereka untuk membawa kereta & meneman saya..kiki

Jadinya saya beli 2 voucher spa
1.  dengan adik bongsu yang manja..hikhik
2. dengan adik ipar yang mengada2..hikhik

Opsss tapi tak boleh bagi muka sangat..
mereka bayar sendiri sebab masing-masing dah keja..haha..
Cuma saya yang jadi secretary tak bergaji.
Cari voucher(ala milk a deal selalu emel), bayar & make reservation.
Mengada2kan budak dua orang ne?

pix 9

Saya beli voucher untuk The Royal Malaysian Traditional Spa
Voucher berharga RM45 je..suke..suke
Ada dua lokasi satu di Hartamas & di Taman Permata
So saya amik di Taman Permata sebab dekat dgn umah mil saya
Mudah sangat nak buat appoiment tau
Walau sebenarnya saya hanya  boleh reedem start 4 november 2011
 tapi bila saya kata nak reserved tarikh dulu
terus pihak spa tue kata ok tanpa banyak songeh..bestkan?
Yang ne saya akan pergi dgn adik ipar yang mengada2..hikhik
Saya buat appoiment 19/11/11 (Sabtu)
So macam biasa akan ke rumah mama & lepas tue keluar dengan adik ipar ke spa


photo

Ok voucher ini pula berharga RM48
Celmonze Innovative Set Treatment at Natural Beaulife, Petaling Jaya
Saya beli voucher ini dulu daripada yang atas tetapi sebab katanya date penuh
saya cuma boleh pergi pada 25/12/11
Saya call untuk make reservation katanya tak boleh
Mesti ikut tarikh hanya reedem after after 25/10/11
Hari ne call kan 25/10/11 ?
sekali  hamik ko tarikhnya sikit punya jauh..
Dapat hari krismas 25/12/11
Suka atilah labu..
Harap2 date Krismas itu takde apa2la
Jauh sangat tarikhnya
Pihak spa kata akan call saya semula kalau ada yang cancel tarikh yg awal

Tak sabar rasanya sebab kali terakhir ke spa sebelum kawin
Kesian
Noktah

10 comments:

Mama Zharfan said...

owh me tgh gian nak berspa ni hehhhe tak de masa bz mengalahkan menteri gamaknya hhehehe

AyuArjuna BiGoshh said...

waaaaaaah banyak nyer

juanita said...

Wow...bess tau spa2 ni

RJ Beena said...

jenjalan pagi disini :)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

bestnya kalau dapat g spa jugak..i need a theraphy session too :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mz: lambat betul tarikh tue mz.. adussssssss

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ayu: nak spa tiap2 blnlah hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

juanita: aahkan?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

rj bena: thanks salam kenal ye

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

syafawani: jom-jomlaaaaaa