ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, October 21, 2011

Saya mc hari ini

Hari ne saya tak sihat
Tapi saya datang opis sebab geng kat agency lain dah tanya surat untuk meeting kami
Semalam saya dah dapat signature bos tapi emel pulak buat hal
So saya datang hari ne cuma untuk emel keluar surat tue.
Napa tak emel isnin je?
Kalau surat tue utk dalaman takpelah jugak kalau send isnin
Tapi bila melibatkan ministry /agency luar kenalah keluar cepatkan?
Lagi2 bila collobration dgn agency luar
Kenalah buat elok2 sebab kalau kita buat ikut dan kita je ..apa kata dioarang
sebab kita ne bekerja dengan  membawa nama pejabat jugakkan?
So far saya suka keja dengan agency ne..
Untuk projek ne dah 3 kali mesyuarat, 1 seminar,1 bengkel dengan mereka
So far senang nak bekerja sama..
Team diorang dengan saya pun dah satu kepala hikhik..
Lagilah syok keja

Okla saya nak ke klinik
Dah tiga hari demam saya tahankan saja utk projek ini
So hari ne mostly dah setel bila surat ne dah keluar
& demam ne makin kronik sampaikan smlm mengigil2 dalam selimut

Amana pun demam
Mak bawak lagi ke klinik semalam
2 kalilah Amana ke klinik
En. Papa bawak sekali , nenek bawak sekali
Semalam doctor yg mak saya jumpa kata mayb Amana alergik ubat  /
virus demam kuat sangat  menyebabkan badan merah2 satu badan
Dapat ubat baru & dah makin kurang tapi Arief pulak OTW nak demam
Badan dah dedar2..


Saya tinggalkan kawan-kawan dengan gambar lawak Amana
Tengok gambar ne buat saya tersenyum sekejap
Okla nak ke klinik yg kena naik LRT
mmmmm

.
.
.
.
.
.

.
.
.

.
.
.
.


Camanalah dia terpikir nakbuat aksi ne??
Anak-anak penawar sakit mama

10 comments:

mamaNoriz said...

musim tak menentu ni mmg ramai yg kurang sihat...

jaga diri k...

mmg, anak2 la penawar sakit dan stress...hihi

AyuArjuna BiGoshh said...

moga cepat sihat Ila :)

nurbeena said...

saya skrg hari2 blk keja hujan...
Semoga sekalian cepat sembuh demam.

Mama Zharfan said...

moga ila & anak2 cepat sembuh..amiin

transformed housewife said...

take care & have a good rest dear.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mn: aah..ramai org tak sihatkan?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

k.ayu: tq

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mz: aminnnnnnnnnnnn..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

nurbena: aah sbb kena hujan la ne

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

TH: mekasih .. hubby takde..so tak dapat rehat kena jaga budak2 jugak