ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, October 7, 2011

Selesai.. ada macam-macam citer tentang hadiah

Alhamdulilah selesai satu lagi event. Selama 5 hari. Kita merancang tuhan menentukan. Walau persiapan rapi dah buat tapi untuk hari terakhir mcm2la pulak kesnya... Sabar jelah ye.. Dapat diselesaikan cuma berdoa tiada yang complain sebab dapat diselesaikan.. Tapi kalau Allah nak menduga mestila kita terimakan? Insya-Allah tak apa-apa.. Bos tolongggggggggg....


Apa perasaan menduduki peperiksaan ye? Dah lama tak sit exam..

Saya ada banyak nak citer. Terutama tentang  hadiah. Bulan lepas saya sepatutnya ambil 3 hadiah. Hadiah kecil-kecil je. Belum boleh masuk bawah label "Big Winning" lagi hehe. Cumanya di sebalik tue ada ceritanya:

 1. Saya tak dapat emel untuk amik hadiah. Malu nak emel organizer. Takut-takut hadiah penaja tak sampai lagikan.. So smlm saya emel selepas sebulan menunggu. Rupanya organizer tak ada alamat emel saya. Saya iyakan jela bila dia cakap lebih kurang begini "lain kali sila sertakan emel jika nak masuk contest lagi" sebabnya saya dah dapat hadiah dari organizer yang sama 4/5 kali & entry tue pun  menggunakan emel. Patutnya sah-sah diorang ada emel saya. Saya ke yang silap? kiki.. Tapi yang salute cepat betul jawapan mereka. Tak sampai 10 minit dah jawab & beserta surat minta ambil hadiah. Efficientkan?? Muahhh..Kiss 1000x!!!Nanti saya buat entry...

2. Saya nak amik hadiah tapi tergamam bila katanya dah ada org amik hadiah. Geram?? MMG!! Sebab dah 2 kali begini walau kesnya berbeza tapi dari organizer yang sama. So hadiah yg saya dapat agaknya saki-bakilakan. nanti saya buat entry...

3. Dapat hadiah juga & best hadiahnye banyak & puas hati. Takla buang masa/duit minyak mengutip hadiah!! Muahhhh..Juta-juta kali!!! Walau saya tak guna (kosmetik)  tapi dah ada pulak yg cop nak hadiah tue.. Wah mentang-mentang kamu adikku, kamu pandai copet hadiah kakakmu ye.. Siap pesan jangan tunjuk kat kakak saya dulu..kiki . Nanti saya buat entry..

Ikhlas,
Salam sayang untuk kawan-kawan yg rajin baca.. Sorry ye tak sempat BW. Esok cuti saya akan copet laptop dari En.Papa utk melawat blog kawan-kawan!! Azam ne.. hehe

p/s: hari ne rehat sampai 2.45pm tapi tak ke mana-mana sebab BFF ada keja & saya pun habis jaga exam lebih kurang 1.30pm.. So decided melepak je kat tempat sendiri..Selamat poket. Tapi hari ne ada pasar malam. nak beli jela..Malas nak masak..Eh semalam pun tak masak sbb En.Papa belanja pizza..haha..Pemalas!!

10 comments:

Mama Zharfan said...

hadiah dari magz mana tu yer... :)

MAMA CACA said...

hahaaha sama ngan aku gak...hari ada pasar malam so tak yah masak..pemalas!

juanita aka tetikusrusak.net said...

wowowowww......hadiah2..bes2

transformed housewife said...

exam apa tu Ila?

Em's Family said...

nanti offline erk, hadiah dari mane yang derang ni tak de verification oleh pemenang.. u actually boleh demand.. anyway congrts!! u pun dah makin terror

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

MZ: hehe..nanti ila buat entry mesti mz tahu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mc: kita serupa

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

juanita: hehe..adalah sesikit..utk happykan diri

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

TH: patent agent

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mira: terkedu & blur..amik je hadiah repot kat hubby..muka monyok..kiki..