ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, October 15, 2011

Teringin nak pegi spa..RM60 je pulak tue..JOM..

Bila kali terakhir korang pegi spa?? Saya?? Kiki.. 5 tahun yang lepas haha..Masa nak kawin..kiki.. Bila nak pegi asikla tertangguh + jumpa spa yg mahal2 je.. Ada yang kat milkadeal yg murah2 tapi terlepas beberapa kali. Dengar pulak citer yg pegi dipaksa amik pakej yg lebih mahal terus upset.. Belum tentu spanya best..haha Alasan lain takde masa ..haha

Tapi baru-baru ne my blogger friend ada bagitau kat FB dia ada pakej best & dia pun dah pegi.. Wah teruja mak tau.. Meh kita tgok pakej2 itu..


Destress (90 mins) harga asal RM 120  you alls cuma bayar RM6O jer....
  • Essential oil + Jacuzzi
  • Body scrub
  • Hot stone back massage
  • Candle massage treatment
Beauty signature (120 mins) harga asal RM 180 you alls bayar RM90

  • Essential oil + Jacuzzi
  • Body scrub
  • Aromatherapy massage
  • Facial treatment
  • Ear candle treatment
Pampering face & body spa (180 mins) harga asal RM280 you alls bayar RM140 

  • Essential oil + Jacuzzi
  • Body scrub
  • Hot stone back massage
  • Candle massage treatment
  • Collagen facial treatment / detox purifying facial treatment
  • Eye treatment
  • Ear candle treatment

Saya nak cuba yang RM60 tue dulu.. Kalau best boleh datang lagi.Mcm biasa saya tak tau jalan. Saya dah ajak adik saya yang tau jalan. Harap2 mereka sudi bawa saya. Kalau kat tempat ne gerenti saya tak reti drive sendiri... haha.. Eh ini alamatnya ye..  Oh dan syarat-syarat2nya ialah .....

Sah untuk FEMALE ONLY
Validity period : until 31 December 2011
Alamat : 2A-2, Jalan PJU 5/20D, The Strand, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor. 
(Dekat je dengan Giant Kota Damansara. Opposite Gulatis, Kota Damansara). Google je.....
Telefon : 03 61423392 (Appointment boleh dilakukan pada hari biasa atau hari minggu)
Kupon : 1 kupon untuk setiap orang perlu di print. 

Oh nak kuponnya?   Sila jenguk blog ezzna ye.. Print kat situ.. Selamat mencuba kawan-kawan..

11 comments:

mama rifQy said...

spa ? syeess..na mmg kurang suke berspa bagai ni!!hewhehee

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kalau ada peluang membelai badan tu harus la pergi. mcm kita ada baby kecik yg menyusu badan ni susah skit la..

Mama Zharfan said...

memang besh spa ni :) me pernah pegi dgn mr hubby lagi tu :) Insya Allah nak pegi lagi :)

Ummi Dania Yasmine said...

Jom jom ke spa ni :-) memang dah try dah pun.....

mamaNoriz said...

so dah pegi sana?

best tak?

release tensen kan sesekali di belai di SPA...

salam kenal awak :)

e.l.i.z.@ said...

alaaa jauh nyaaaaaaaaaaaa...
eli lagi teruk ila, dh byr yg milkadeal tu kan, pastu boleh plak lupa nk p redeem..melayang duit huhuhu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

MR: ila dah beli milka deal

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lekit: tunggulah baby besar sikit

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mz: ok ila cuba nanti

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

MN: lum pegi lagi

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

eli: kiki..pelupa yerrrrrrr