ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, October 11, 2011

Won Safi/Cosmopolitan


Dah lama tak update hadiah. Baru-baru ne  dapat tau melalui sms..
Okla puas hati sebab banyak jugak barangnye..

My sis dah cop..Baru dapat sms dia dah cop dulu..memacam adik2 saya ne..
Tapi adik-adikla yang bersama susah senang, suka duka..
Darah daging sendirikan? Dari kecik sama2,  mana tega tgok salah seorang susah..
Baru kakak nangis, adik2 dah susah ati, baru tgok adik tak de keja, akak kelamkabut carikkan keja..
Baru kakak cakap "hantar angah pg bla bla bla.." Cepat je memasing capai kunci
Apa nak buat kakak korang ne tak teror bawak keta..hihi

Thanks ye Safi/Cosmo.. Sebab dah berjaya buat adik-adik saya berebut..

p/s: Kemenangan yang ke 27 untuk 2011
 

14 comments:

KiD said...

waaaaahhh.. bestnya menang! tahniah yea...

Mama Zharfan said...

congrats ila!!!!!!!

transformed housewife said...

byk jugak brg2 tu.

mama rifQy said...

wah..congrate ilaaa!!

AyuArjuna BiGoshh said...

ila yang sudah mula mengganas hehehehe

Em's Family said...

wah wah wah.. :) seronok bace kawan2 punye hadiah :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kid: tak boleh pulak nak jenguk blog awak

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mz: mekacih mz

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

TH: hehe.. alhamdulilah

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

MR: mekacih mama iqyy

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ayu: nak menang macam ayu lum dapat.. tapi akan cuba jugak..mana boleh putus asakan?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mira: seronok lagi baca yg menang 20k..hehe

e.l.i.z.@ said...

ila ni lucky tau..slalu je menang n dpt hadiah

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

eli: selalu hantar mesti kena salah satu kiki